smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nama ostao skart![]()
Druga su to vremena bila moj Buki. Pre su se ljutile što bi da ih ebemo, a danas bi se naljutile ako ne bismo teli. Možda bi nas i oplele na forumu, ko zna.secam se.. onda smo morali da im se izvinjavamo.. secam se i da sam im rekao da mi nije jasno zasto se bune kad smo vec poceli da pricamo da necemo da ih ebemo..
a smesno mi i bilo kad sam rekao za neku: "nju necemo, nekako mi greota".. a ti: "zasto necemo" i krenuo da objasnjavas zasto bi i nju trebali da ebemo
daleko bilosad ce duribaba da se opet naljuti ali moram da pitam je l si mislila na juliana ili bukija?![]()
Ne mogu da verujem da neko zivi i da nema zelja...
nama ostao skart![]()
...sta onda vise ebendisemo po farumu...ajmo zene na neko drugo mesto...ebem ti srecu..pa kako to tako...i sta kazes svi dobri su zauzeti.pu ebem ti srecu moju..i ja sad treba kao da planiram i razvijam strategiju...puu kaki sam ja baksuz ..sudbo kleeeeeeeta![]()
sta da radimo julijane sa ovom kloniranom.. ne mogu vise da gledam kako place.. da maznem ja originala, a ti klona?
pa ja sam buki originalno klonirana..mislim dva u jedansta da radimo julijane sa ovom kloniranom.. ne mogu vise da gledam kako place.. da maznem ja originala, a ti klona?
sta da radimo julijane sa ovom kloniranom.. ne mogu vise da gledam kako place.. da maznem ja originala, a ti klona?
Oćete nešto za poneti?![]()
Nemam pojma pravo da ti kažem. Vidim i da kuka kako je niko ne voli. Štajaznam video sam je vako bez glave kako se inače slikavaju forumašice, ok je, suvopičasta, ako nije mnogo grdna mogli bismo je voleti.
a ti julijane...dozovi se pameti..ostaces suva,,,, hahahahah
ps
msm stvarno mi je pametnije da strikam...neg sto ovde lupetam
al eto sta cu....
dakle rezime
Julijane dozovi se pameti hahahahahaha
imam pravo na replikupa to sam ja, nie julijan.. mi nismo klonirani
ma poludela je...i ja vidimBrate one svuda po forumu vide Juliana. Ja stvarno ne znam šta je tim ženama.
Ko oće zicer prolaz neka otide nekoj na PP i kaže ja sam Julian kloniro sam se jer želim da budem samo tvoj. Misim stvarno.![]()
i ja sam isplanirao jos ovih par nedelja.. nema puno vremena , pa mi zao da odem, a da nisam.. koto, dive, smoki, lindu, mirku, mojrica, djuga limuna.. nadam se da ce mi se planovi ostvariti
jao, ja prva na spisku..
a sad ce 21..![]()