Plan Puta

Druze mi otisli na 7 dana u Amsterdam ostali mesec ipo

Jedva se ziv vratio xD
Odlicno. Jeste li imali smjestaj kod koga ili?

Bio sam i gore. Ludilo
Amsterdam-Eindhoven direktna linija 1h i15 minuta direktno. frendica i ja smo putovali ne znam ni ja koliko sa tri presjedanja :hahaha:
Osim toga poslije smo prosli niz gradova i selendar :)

Preko sto na ssat su isli ako se dobro sjecam.

Kamo namjeravas na put i koliko dugo? kakav nacin puta preferiras? Gospodski ili klosarski s parama?
Dobro se secas xD

E ja sam za to da se dogovorim sad sa nekim, ma bitno je da se dobro provodimo

Dobro se secas xD

E ja sam za to da se dogovorim sad sa nekim, ma bitno je da se dobro provodimo
Al sam vise klosarski s parama, ludja je prica xD

Onda se kuzimo. Nema gdje nisam spavao u zivotu pocev od hotela pa do ispod mosta :)
Napisi okvirni plan puta, vrijeme, okvirno trajanje puta i ako primas ludog polupenzionera :D
Primam tebrex naravno :D
Sto nas je vise to bolje po meni

Onda se kuzimo. Nema gdje nisam spavao u zivotu pocev od hotela pa do ispod mosta :)
Napisi okvirni plan puta, vrijeme, okvirno trajanje puta i ako primas ludog polupenzionera :D
Nikad nisam isao u Rumuniju i Bugarsku, mogli bi tamo a? xD

Evo neka skica...
Tipa da se nadjemo10 avgusta u Beogradu i kupimo karte za Skoplje
Skoplje obilazimo 2 do 3 dana i nastavljamo za Sofiju tu se isto zadrzavamo mozda neki obilazak nekog seoceta i nastavljamo dalje za Bukurest

meni osobno bas previse ljudi ne odgovara jer onda svako vuce na svoju stranu. Draze mi je manje i kompaktnije drustvo bez komplikacija.
Kad sve smislis javi. Ove godine ako bude sve po planu mislim ici po Bosni ponovo, ali obilaziti jezera s kajakom.
Mislio sam na tipa 4-5 ljudi ne vise od toga

meni osobno bas previse ljudi ne odgovara jer onda svako vuce na svoju stranu. Draze mi je manje i kompaktnije drustvo bez komplikacija.
Kad sve smislis javi. Ove godine ako bude sve po planu mislim ici po Bosni ponovo, ali obilaziti jezera s kajakom.
Ja imam drugara u Bijeljini xD

Jesi lu upoznat mozda kakva je procedura jer sam ja necjepljen, a niti se ne mislim cijepiti.
Broj ljudi mi odgovara, a i svida mi se 2-3 dana po gradu jer je to dovoljno. Koji oblik prijevoza preferiras? Sta se toga tice nisam zahtjevan, a u zivotu sam prosao u sve ove godine nebrojeno kilometara pjesice s ruksakom na ledima.
Ja sam iz Hr, ali mi ne smeta polazak iz BG

Jesi lu upoznat mozda kakva je procedura jer sam ja necjepljen, a niti se ne mislim cijepiti.
Broj ljudi mi odgovara, a i svida mi se 2-3 dana po gradu jer je to dovoljno. Koji oblik prijevoza preferiras? Sta se toga tice nisam zahtjevan, a u zivotu sam prosao u sve ove godine nebrojeno kilometara pjesice s ruksakom na ledima.
Mislim da cemo morati raditi antigenski ili pcr testove nisam siguran sta do tad bude

Back