Botaničar031
Aktivan član
- Poruka
- 1.248
Da li bi mi se neko prizdruzio u u putovanju i odabiru lokacije za mesec avgust?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si malo detaljnije napisao mozda bi bilo zanimljivije.Da li bi mi se neko prizdruzio u u putovanju i odabiru lokacije za mesec avgust?
Nemam ja problem sa tim da putujem sam, nego sam pitao ako neko hoce, neka se javiBrate,...ako niko neće kreneš sam! I to je doživljaj, sam po sebi.
HahahhDa si malo detaljnije napisao mozda bi bilo zanimljivije.
Bas tako. Lani sam proveo 17 dana klosareci po Bosni, a prvobitni plan je bio 7 danaBrate,...ako niko neće kreneš sam! I to je doživljaj, sam po sebi.
Odlicno. Jeste li imali smjestaj kod koga ili?Druze mi otisli na 7 dana u Amsterdam ostali mesec ipo
Jedva se ziv vratio xD
Preko sto na ssat su isli ako se dobro sjecam.Pa sta znam solidna je brzina voza xD
Dobro se secas xDPreko sto na ssat su isli ako se dobro sjecam.
Kamo namjeravas na put i koliko dugo? kakav nacin puta preferiras? Gospodski ili klosarski s parama?
Al sam vise klosarski s parama, ludja je prica xDDobro se secas xD
E ja sam za to da se dogovorim sad sa nekim, ma bitno je da se dobro provodimo
Onda se kuzimo. Nema gdje nisam spavao u zivotu pocev od hotela pa do ispod mostaDobro se secas xD
E ja sam za to da se dogovorim sad sa nekim, ma bitno je da se dobro provodimo
Al sam vise klosarski s parama, ludja je prica xD
Primam tebrex naravnoOnda se kuzimo. Nema gdje nisam spavao u zivotu pocev od hotela pa do ispod mosta
Napisi okvirni plan puta, vrijeme, okvirno trajanje puta i ako primas ludog polupenzionera![]()
Nikad nisam isao u Rumuniju i Bugarsku, mogli bi tamo a? xDOnda se kuzimo. Nema gdje nisam spavao u zivotu pocev od hotela pa do ispod mosta
Napisi okvirni plan puta, vrijeme, okvirno trajanje puta i ako primas ludog polupenzionera![]()
meni osobno bas previse ljudi ne odgovara jer onda svako vuce na svoju stranu. Draze mi je manje i kompaktnije drustvo bez komplikacija.Primam tebrex naravno
Sto nas je vise to bolje po meni
Mislio sam na tipa 4-5 ljudi ne vise od togameni osobno bas previse ljudi ne odgovara jer onda svako vuce na svoju stranu. Draze mi je manje i kompaktnije drustvo bez komplikacija.
Kad sve smislis javi. Ove godine ako bude sve po planu mislim ici po Bosni ponovo, ali obilaziti jezera s kajakom.
Ja imam drugara u Bijeljini xDmeni osobno bas previse ljudi ne odgovara jer onda svako vuce na svoju stranu. Draze mi je manje i kompaktnije drustvo bez komplikacija.
Kad sve smislis javi. Ove godine ako bude sve po planu mislim ici po Bosni ponovo, ali obilaziti jezera s kajakom.
Mislim da cemo morati raditi antigenski ili pcr testove nisam siguran sta do tad budeJesi lu upoznat mozda kakva je procedura jer sam ja necjepljen, a niti se ne mislim cijepiti.
Broj ljudi mi odgovara, a i svida mi se 2-3 dana po gradu jer je to dovoljno. Koji oblik prijevoza preferiras? Sta se toga tice nisam zahtjevan, a u zivotu sam prosao u sve ove godine nebrojeno kilometara pjesice s ruksakom na ledima.
I to sta pises. Samo se nadam da do tada nece stici situacija kakva je u Australiji.Mislim da cemo morati raditi antigenski ili pcr testove nisam siguran sta do tad bude