plakanje

• Začetnik teme Začetnik teme usb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mala vestica:
Poslednji put sam se stwarno rastuzila kada sam isla autobusom za Podgoricu i na stanici su usli mali Romi(4_6 god.)sa bakom.Nosili su neke kese koje su bile teze od njih i putnici su se iza domundjawali Samo da ne sjednu pored mene,samo da ne sjednu pored mene...Kada je njihowa baka sjela pored jedne djewojke ona je onako drsko upitala Zar si morala bas owdje da sjednes,a Romkinja je samo nijemo gledala.Djewojcica i djecak su stajali pored praznog sjedista jer nisu smjeli da sjednu,da im ne bi ljudi nesto rekli.Kada se djewojcica slatko nasmijala jedan cowjek joj je dobacio Ne otwaraj usta molim te,dowoljno ti je sto se wozis sa nama.To je pokazalo samo koliko su ljudi zli i zar su Romi kriwi sto su ziwi???

pa shto ti nisi onda ustala kad ti je vec tako teshko bilo? Neki ljudi su bas g.ovna (ovo se ne odnosi na tebe)... 'ebala bi im svima mamu na mestu... :x

jutros plakala zbog grla... iritirajuci bol... ne mogu da spavam, a onda sam ceo dan premorena, a treba tttaaako puno da uradim...

ju pravo pitanje za mene bi bilo sta me u poslednje vreme ne rastuzi...bas sam u nekom bedaku...bivsi-sve vezano za njega,pa i sam susret sa njim,neuspeh...kad se neko od meni dragih osoba razocara u mene....evo bas juce me je rasplakao film Sibirski berberin iako ga znam napamet...

Danas sam se bash,bash rastuzila...Drugarica mi je chitala njen dnevnik od pre par godina,pisala je o nekim nashim tadashnjim problemima,izlazcima,bla,bla,znate vec kako to ide.Prisetila sam se nekih dogadjaja koje sam zaboravila,onda je citirala nekog meni mnogo dragog u dnevniku...I tako sam se deprimirala,ceo dan sam na tri coshka.

ovo za rome je stvarno debilski... :| shto nisam ja bila ty oterala bih tog choveka i ty qchq y tri lepe...
i sad kad prochita ovo za aytobys...setila sam se kad sam se vratjala iz tivta proshle godine sam tzeeeeeo pyt preplakala zajedno sa mojom tijanom :(
al' sad idem Jopet y aprily za raspyyyyyyst videtjy mojy sretjitzyyyy filipa :D

pa shto ti nisi onda ustala kad ti je vec tako teshko bilo? Neki ljudi su bas g.ovna (ovo se ne odnosi na tebe)... 'ebala bi im svima mamu na mestu... :x
Imali su oni gdje da sjednu,ali su stajali pored praznih sjedista jer su se plasili da ljudi nesto kazu ako sjednu.Djewojcicu sam kasnije nagoworila da sjedne,a djecak je sjeo tek kada su obadwa sjedista bila prazna jer je wjerowatno mislio da ce im smetati...

crveno_crna6:
ju pravo pitanje za mene bi bilo sta me u poslednje vreme ne rastuzi...bas sam u nekom bedaku...bivsi-sve vezano za njega,pa i sam susret sa njim,neuspeh...kad se neko od meni dragih osoba razocara u mene....evo bas juce me je rasplakao film Sibirski berberin iako ga znam napamet...

I mene je rasplakao :cry: ... Super je film, al je mnoooogoooo tuzan!

Ja inace mrzim da placem...
Imam jak karakter,ali u poslednje vreme...Ne znam sta se desava...
Uzas...Cim me neka osoba do koje mi je stalo iznervira,ja pocinjem da placem...To je strasno...A onda imam osecaj da me svi koji vide da placem sazaljevaju,kao na foru:"A,joj,jadna,nemoj da je diras..."UZAS...A mrzim da me sazaljevaju...

plakala sam preksinotj kada sam shvatila koliko se moj drug promenio.....mnogo me je razocharao...celo veche sam plakala, i chak sam i sinotj bila malo skucana jer je trebalo da idemo zajedno na marchella.....ali, takav "drug"mi ne treba....

Jako sam se rasplakala kad sam chula da je naj frendica rekla da sam je jako smorila, da pricham samo o izlascima i o mom dechku, pa zato nece vishe da se druzhimo... Jako me je zabolelo to shto se ona previshe promenila... Cela generacija mi je propala-kako koga sretnem iz osnovne, svi produvali, svaki dan pijani, kecheva i opomena kolko netjesh, uhvatili se sa loshim drushtvom... Koji bedak...

Jedini filmovi zbog kojih sam plakala su bili "Badi -pas kosarkas"-kad onaj decko tera Badija da ide , "Adventura"(ili kako god se film zvao) kad onaj prelazi preko neke provalije sa malim rakuncicem u dzepu i ovaj padne u provaliju,i kada sam gledala neki film sa nekim psima koji vuku sanke po snegu... i nikada vise.Sta znam,znam da sam jedno vreme samo mogla da placem kada su u pitanju psi,ili neke druge ,bespomocne zivotinje...Nisam ja bas normalna.Inace,placem samo kada se posvadjam sa mojima,ili kada mi se bas,bas sve zivo skupi i ne mogu vise.Inace,niko me nikada u zivotu osim mojih roditelja nije video da placem...

Back