Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
mala vestica:Poslednji put sam se stwarno rastuzila kada sam isla autobusom za Podgoricu i na stanici su usli mali Romi(4_6 god.)sa bakom.Nosili su neke kese koje su bile teze od njih i putnici su se iza domundjawali Samo da ne sjednu pored mene,samo da ne sjednu pored mene...Kada je njihowa baka sjela pored jedne djewojke ona je onako drsko upitala Zar si morala bas owdje da sjednes,a Romkinja je samo nijemo gledala.Djewojcica i djecak su stajali pored praznog sjedista jer nisu smjeli da sjednu,da im ne bi ljudi nesto rekli.Kada se djewojcica slatko nasmijala jedan cowjek joj je dobacio Ne otwaraj usta molim te,dowoljno ti je sto se wozis sa nama.To je pokazalo samo koliko su ljudi zli i zar su Romi kriwi sto su ziwi???
pa shto ti nisi onda ustala kad ti je vec tako teshko bilo? Neki ljudi su bas g.ovna (ovo se ne odnosi na tebe)... 'ebala bi im svima mamu na mestu... :x
jutros plakala zbog grla... iritirajuci bol... ne mogu da spavam, a onda sam ceo dan premorena, a treba tttaaako puno da uradim...