Plagijati parfema

Jeja50

Početnik
Poruka
11
Da iznesem svoje iskustvo,a verujem da nije usamljeno..od izvesnog prodavca kupujem parfeme vise od 4 godine,kupila na desetine,sebi i drugima...Narucujem Bvlgari aqva men,posle nekog vrlo kratkog koristenja vidim ovo na slici.Ljudi kazu da je verovatno preko boce izliven drugi parfem😤
Sramota,inace ke rec o- parfemshop.rs-
Izbegavajte ih

Poslednja izmena od moderatora:
Imaju povoljne cene,nista manje povoljni nisu ni na npr.sajtu kupujem prodajem...imate prodavce iz NS sa preko 3000 pozitivnih ocena,parfimeriju iz BG sa preko 2000 i td...znam jer sam veliki obozavalac parfema i imam solidnu kolekciju☺️☺️☺️☺️☺️
Da zelim kopije kupila boh kopiju,a ne kopiju po ceni originala😡
Ovakve poput parfemshopa.rs sa sedistem u Subotici izbegavati u sirokom luku.Neprofesionalni , nepouzdani i za izbegavanje.

Imaju povoljne cene
To sam videla
Imaju povoljne cene,nista manje povoljni nisu ni na npr.sajtu kupujem prodajem...imate prodavce iz NS sa preko 3000 pozitivnih ocena,parfimeriju iz BG sa preko 2000 i td...znam jer sam veliki obozavalac parfema i imam solidnu kolekciju☺️☺️☺️☺️☺️
Da zelim kopije kupila boh kopiju,a ne kopiju po ceni originala😡
Ovakve poput parfemshopa.rs sa sedistem u Subotici izbegavati u sirokom luku.Neprofesionalni , nepouzdani i za izbegavanje.

Ne znam na sta tacno mislite....ako mislite na velike parfeme,tipa nina rici 420ml koji imam ja,najpre se informisite od koga kupujete(pa i to ne mora da znaci,jer iz pomenute on line prodavnice parfemshop.rs kupila sam vise desetina parfema,neke sebi neke za poklone,imali su neke propuste,ali nije bilo ovakvih prevara,bar ne da sam primetila,i bar ne da je neko kome sam poklanjala to meni prijavio🥴🥴🥴 sto me trenutno vise brine.Moj savet je da je najbolje kupovati u parfimerijama.Ako ne,onda vidite najpre iskustva drugih ljudi za odredjene prodavce.
U svakom slucaju ,mogu vas prevariti svuda,a tako ce biti dok se zakonski neke stvari ne budu sankcionisale.
Do tad ce nas varati oni koji su na prevare navikli i dobijacemo jeftine kopije po ceni originala,npr ovako kao Bvlgari ili shanel kupljeni u parfemshop.rs😡
Nina rici je original ako ste na takve "xxl parfeme "mislili☺️

Prilozi

• IMG_20210317_085843.jpg
    IMG_20210317_085843.jpg
    108,8 KB · Pregleda: 272
  • IMG_20210325_125351.jpg
    IMG_20210325_125351.jpg
    143,3 KB · Pregleda: 277
  • IMG_20210325_125852.jpg
    IMG_20210325_125852.jpg
    167,6 KB · Pregleda: 264
Da,parfimerije su najpouzdanije tu nema sumnje.Ne bi trebalo da bude propusta ni kod registrovanih sajtova iza koga stoje firme,pogotovu sada kada je pandemijska situacija kakva jeste i kad on line kipovina ima puno prednosti,ali mi jos nismo sazreli za tako nesto.....znaci ubuduce samo proverene parfimerije pa i tu otvoriti cetvore oci,jer "kog su zmije ujedale taj se i gustera plasi"

Bas mi je stalo da neko skapira koga je zaposlio da se tosira i naivno reklamira sajt,bas mi je stalo da na to mesto dodje neko normalako
Bas mi je stalo da neko skapira koga je zaposlio da se tosira i naivno reklamira sajt,bas mi je stalo da na to mesto dodje neko normalan
Iskrena da budem,nikakvu potrebu da analiziram Vase pretpostavke nemam..svako ima pravo da misli sta god....a,da je za sajt parfemsop.rs to sto kazem da su -nepouzdani,da su prevaranti,da ih ljudi zaobilaze,da prodaju kopije po ceni originala,da su neposlovni, da je moje iskustvo sa njima krajnje negativno tesko da je reklama...zasluzili su da ih prijavim svim inspekcijama i sluzbama za zastitu potrosaca sto i jesam,da skrenem paznju ministarstvu trgovine na slicne prevare,kao i to da skrenem paznju ljudima aa raznih foruma da ne budu zrtve slicnih prevara kao ja.Na Vase misljenje nemam nameru da uticem,Vi ga imate i mislite da je ispravno,ciljna grupa su mi svi drugi.
Hvala

Niko od nas nije cuo sigurno za taj sajt,mnogi imamo losa iskustva na sve strane ali ne otvaramo teme gde u svakom postu pominjemo naziv sajta ili prodavnice,zamisli tebe zeznuli i sad si super cinis dobro delo zatvorice radnju

Niko od nas nije cuo sigurno za taj sajt,mnogi imamo losa iskustva na sve strane ali ne otvaramo teme gde u svakom postu pominjemo naziv sajta ili prodavnice,zamisli tebe zeznuli i sad si super cinis dobro delo zatvorice radnju
E,super,eto rekli ste svoje misljenje...imate pravo cak i ako ja rekoh da nisam zainteresovana za analizu istog.Probajte na nekom drugom mestu,mozda imate vise srece.

Original je valjda jedan...Ne razumijem kako kopija parfema moze biti kao original.
Samo jednom sam narucila parfem preko neta,naravno da sam znala da nije original jer mu je cijena bila cetiri puta niza od cijene originala.
Medjutim,iako je bocica bila velika,ona cjevcica sto treba da bude do dna bočice je bila duga svega jedan centimetar i naravno cim se malo potrosilo parfema vise se nije mogao iskoristiti.
Jedino da razbijes bocu.🙂
Ne znam da li je to namjerno uradjeno ili slucajno.
Inace,ne kupujem skupe parfeme,tj.ne kupujem nikakve.😀
Obicno dobijem na poklon.Neki mi se svidjaju manje,neki vise.
Jedini parfem koji mi se bas,bas svidio bio je poklon koji mi je sestra kupila u Parizu.
Ali je bocica toliko mala,i ja ga bas stedim.Paradoksalno ce biti kad sam ispari od netrosenja,ali prosto mi ga zao trositi koliko je lijep.

Back