Placljivica/plačljivko

Koliko često plačete?
Da li se suzdržavate ili pustite suzu bez obzira na mjesto.Morala sam dupli naslov, želim i muškarce da "čujem".
Okrenuta sam koliko god mogu lepim i radosnim stvarima. Okupiraju me vedra razmišljanja. Okružujem se ljudima sa kojima mogu lako i razložno da komuniciram.
Život zna da bude težak, i nismo od kamena, ali kao veoma osetljiva osoba baš ne plačem često.
Lako pustim suzu na scene iz filmova i serija, mada to ne računam u plakanje i ne mislim da sam plačljivica.
Doduše, nije me stid svojih suza, ali mislim da sam uglavnom birala da se isplačem kad sam sama.

Koliko često plačete?
Da li se suzdržavate ili pustite suzu bez obzira na mjesto.Morala sam dupli naslov, želim i muškarce da "čujem".
Kad me savladaju emocije, ja plačem.
Mesto i vreme nije bitno.
A uopšte me ne zanima šta će ko da kaže ili pomisli.
Naravno da postoje situacije kada se savladam...
na primer, kad vozim automobil...
ili ako sam na nekom neodložnom zadatku koji traži koncentraciju...
Ne trpim i ne gutam emocije...takav sam...

Koliko često plačete?
pustim suzu i za film ili knjigu sa tužnim krajem , za tudju nesrecu, tragediju, za nesporazum i uvredu , plakala sam za malom Dankom
i sada me srce boli za tu malenu devojcicu, i slicno.. ali nisam plačljivica samo sam empaticna i emotivna protiv toga ne mogu :(

Након свега што ми се у животу издешавало, највећи део мене као да се скаменио.
Вентил за сузе је чврсто затегнут.
Или сам само научила да избегавам ситуације које би ме расплакале, филмове, књиге, новости...надам се да сам своје сузе исплакала.
Да, има још увек дана када из мене све провали, без контроле и уздржаности, али то дозволим себи само кад сам потпуно сама, и то је у односу на раније јако, јако ретко.

Ne plačem, ne zbog drugih već mi plakanje ne rešava nikakav problem, tako da ne vidim poentu toga kao seo sam i sad ću da se isplačem i eto, bude mi lakše.

Meni bude lakše kad rešim problem, a za nečim što ne mogu da rešim nema mi ni logike plakati.

За оне мојих година, да ли се сећате колико пута су емитовани Леси се враћа кући и онај наш документарац Последња оаза, ту беше она прича о 13.прасету, чини ми се...е, сваки пут смо гледали породично, и сваки пут смо мој отац и ја плакали као киша. Онако крајње мазохистички :rotf:

Back