Placeni Wordpress theme builder-i za pocetnike?

Contrairo

Početnik
Poruka
11
Može li mi neko iskusniji reći da li je neki paid theme builder PRAKTIČNO jedina opcija za početnike website developere (npr. Elementor, trenutno 199$ godišnje za 1000 sajtova).
Praktično, ako želim koristiti WordPress za sajtove mojih klijenata postoji li druga bolja opcija jer:
1. Korištenje samo WordPressa sa besplatnim temama zahteva puno vremena za prilagodjenje svakog dela sajta kako bi se zadovoljile potrebe klijenta (iako poznajem CSS, HTML, PHP, JS, potpuno podesavanje čak i nije moguće).
2. Ako moram platiti neku PRO temu za svaki sajt koji napravim, to će me koštati više nego što kosta theme builder godišnje. I opet neću imati mogucnost potpunog podesavanja teme. Ili možda ovde nisam u pravu?
3. Postoje li plaćene PRO teme koje bih mogao koristiti za više sajtova i koje mi omogućuju potpunu kontrolu nad svakim delom teme.
4. Ne vidim drugu opciju. Neki predlog?
Unapred hvala na odgovorima.

Моја другарица ради веб сајтове користећи вордпрес платформу али колико је мени познато, не користи билдере. Купује теме и штелује их. Наравно, погађа цену тако да има профит. Најкомплексније јој падају веб апликације где се очекује нека корпа и слични сервиси. Ту се баш мучи. Али користи теме са тим и додатне плугинове.

sta ce ti builder?
gutenberg je odlicno resio probleme koje je wordpress imao.

a elementor mozes bez problema da koristis i u free verziji ako se ne snalazis sa gutenbergom

bolje ti je da kupujes pojedinacne teme za ciljane sajtove koje zadovoljavaju to sta si ti zeleo i onda nemas sta da dostelavas a to naravno ulazi u cenu samog sajta.

Da, gledao sam cene bas tamo. Mnogo su skupe (bar 20-30 $), moras za svaki sajt da kupis...
Нема везе. Па ти ако радиш веб сајт, лепо урачунаш цену сајта који си купио. Не губиш ти ништа. Клијент добија прелепу тему. Ти добијаш новац око штеловања и то је супер.

Нема везе. Па ти ако радиш веб сајт, лепо урачунаш цену сајта који си купио. Не губиш ти ништа. Клијент добија прелепу тему. Ти добијаш новац око штеловања и то је супер.
fora je u tome sto zeli da napravi potpuno customisovan sajt za male pare i tako pobedi konkurenciju.
pa to ne ide bas tako :)

Back