Ako je kafa, sokić, slani štapići, smoki, čips, plazma, ne libim se da platim
, al ako je večera, to prepuštam njemu
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa iebiga vi ste normalni
najbolje je kao Georgi, da se uopste ne dolazi u situaciju da se ista placa nego samo konkretno![]()
Svidja mi se tema.
Koji je moj stav po ovom pitanju.
Pa ako sam izasla s muskarcem koji se celo vece prosipa o tome kako su muskarci, muskarci, a zene samo sluze za ukras ili kuhinju, onda pijem skupa pica, ili one neke zenske koktele i narvno on plati. Obozavam da muskarcima ispunjavam zelje, a posebno kad zele da budu muskarci, a ne kad su stvarno to. Inace u principu u normalnoj vezi s normalnim muskarcem (ovo normalno je moje subjektivno shvacanje) placamo kako ko. Desavalo se da u nekim periodima ja vise placam, zato sto sam vise zaradjivala, pa se to smeni, pa on vise placa...u principu se ne gleda na to. Ko kad i koliko ima para.
Na odmorima ja i moj dragi imamo tri novcanika. Moj, njegov i zajednicki. U tom zajednickom podjednako ucestvujemo. Naravno i tu se desava da nekad on izvadi i plati neki izlazak, nekad ja... Niti ja niti on ne ocekuje da ce samo jedan od nas placati sve.
Sto se tice placanja samog racuna, tu sam jako staromodna. Ne volim da ja dajem pare, pa zato dodam svoj novcanik njemu, on izvadi pare, lepo plati racun i vrati kusur. To se isto desava i kad izadjem s bratom u grad. Ako sam odlucila da ja platim za ture ili veceru, ja lepo izvadim pare ili dodam novcanik, a on izvrsi cin naplacivanja. S drustvo nemam problema. Placa ko kad ima, to se nikad ne gleda.
George prvi put se iskreno slazem s tobom.Vec sam rekla da mrzim reci feminizam, emancipaciju... Mozda su sve te stvari nekad trebale, ali ne i sad, bar ne za vecinu nas. Ravnopravnost znaci imati ista prava, ali to povlaci i imati iste obaveze.
Jel se to odnosi i na segz?![]()