plaćanje

bilo dvesta puta tema o abortusima i uvek ispadale neke rasprave, svađe ovde...
nije mi to namera, samo me zanima evo recimo napumpao si dragu a nije ti ni na kraj pameti da guraš kolica ni da se ženiš...
jel joj nudiš da joj platiš abortus, ili šta radiš ?

obraduje.gif

nije mi to namera, samo me zanima evo recimo napumpao si dragu a nije ti ni na kraj pameti da guraš kolica ni da se ženiš...

Nikada tako nesto nebih uradio.Sto nemora nuzno da znaci da bih se ozenio tom devojkom ali bih svakako preuzeo svaku mogucu odgovornost i prema njoj i prema detetu,

Ni mene ne cude razlazi posle toga. Pa kako mogu i opstati kada su ucinili tako nesto monstruozno?
Ne znam... Ja sam preosetljiva na ovu temu i uvek dolazim u sukob sa vecinom.
I nervira me potezanje pitanja ko je kriv, cija je odgovornost,... U ovoj situaciji nisam ni na njenoj ni na njegovoj strani, vec na strani deteta. Izraziti sam protivnik abortusa.
Lako je kada on ne zeli dete. Ona ga rodi, a za njega je abortirala i gotovo. Tako bih ja postupila. Zao mi je sto muskarci ne mogu da dobiju dete ako ga zele a ona ne. Da se ja pitam, ima da ga rodi!
Valjda nece zakljucati temu dok ne odgovorim, dee i zakljucavanje tema. :lol:
Mislim da bih osecala da je odgovornost ipak moja, jer je moja rec u ovom slucaju zadnja i ja na kraju odlucujem, samim tim je vece i opterecenje na zeni zbog izvrsenog cina, ako zena uopste ima dilemu, nesto mi je glupo da kazem za ovako nesto -moralnu.
Sto se mene tice jesam protivnik, ali se nikad nisam nasla u situaciji da sam o tome uopste morala da razmisljam, i verujem da postoje okolnosti koje bi poljuljale moj stav. Zato postujem sta god da ljudi odluce, osim u onim slucajevima kada se poistovecuje odlazak na abortus sa odlaskom kod zubara, od takvih nonsalancija se jezim.

Praksa pokazuje da mnogi samo nestanu i preko prijatelja komsija i rodbine poruchuju da oni sa tim nemaju nista i da nema shanse da su tjatja . zato drage djevojke pazite sa kim jedete doFna

jasna poruka opet one krive

Naravno da su one krive ko josh vjeruje u one priche tipa " nishta ne brini izvutju na vreme" praksa takodje pokazuje da su balkanci glupi da barataju sa kondomima jer masovno pucaju (To me najvishe chudi imam 40 godina od toga 21 godinu upraznjavam seks i nikad nam nije puko Kondom) ja stvarno nemam pojma sta taj narod radi pa pucaju gume....

Naravno da su one krive ko josh vjeruje u one priche tipa " nishta ne brini izvutju na vreme" praksa takodje pokazuje da su balkanci glupi da barataju sa kondomima jer masovno pucaju (To me najvishe chudi imam 40 godina od toga 21 godinu upraznjavam seks i nikad nam nije puko Kondom) ja stvarno nemam pojma sta taj narod radi pa pucaju gume....
zavisno od kvaliteta vecim deliom duzine,i debljine ...
desava se to..ali retko kad je kritican momenat,,,
mogu uvek i da dokazem...:lol:

Poslednja izmena:

kako ce puca kad spada :lol:

mozda je neznanje al je i do kvaliteta, kako ga nosis u dzepu, ako ga nosis mesecima moze da se desi vrlo lako da pukne.
neznam koja je marka bila al pe 20 g koristeci neku marku se i kod mene desilo, hajd da kazemo da nisam znao da rukujem sa njima ili su ga namerno busile iglom da me fataju na bebu :)

Pa nemoj bre doklen vise sa tim prichama da je balkanac tolko kurrat pa da za njihov nema charapica.
napisah..ima kondomi koji su jeftini..i premali...
neznam kako se zovu..
dok durex npr su mnogo kvalitetniji..ali za kuratije likove...
cisto sumnjam da neko kome je poveci moze koristiti one sa pijace:lol:
to je za decu do 16,17 god...

kako ce puca kad spada :lol:

mozda je neznanje al je i do kvaliteta, kako ga nosis u dzepu, ako ga nosis mesecima moze da se desi vrlo lako da pukne.
neznam koja je marka bila al pe 20 g koristeci neku marku se i kod mene desilo, hajd da kazemo da nisam znao da rukujem sa njima ili su ga namerno busile iglom da me fataju na bebu :)

To nisu devojke to su boodale

Ako oboje ne zele to dete ..valjda je normalno da bude uz nju i da kako ti rece plati sve troskove oko toga

Back