plaćanje

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
bilo dvesta puta tema o abortusima i uvek ispadale neke rasprave, svađe ovde...
nije mi to namera, samo me zanima evo recimo napumpao si dragu a nije ti ni na kraj pameti da guraš kolica ni da se ženiš...
jel joj nudiš da joj platiš abortus, ili šta radiš ?

šta...tebi to nemože da se desi ?

to bi bilo bezgreshno zachece! :hahaha: .rotf:
shalu na stranu...
prvo,ne ulazim u odnose sa bilo kim, dakle varijanta da navatam neku klinku usput,
sa kojom inache ne mogu ni da komuniciram na normalnom nivou, i da je napumpam pride, ne postoji...
a ako smo neko vreme zajedno, i to nekako funkcionishe,
dete je moje, ako jeste naravno, priznajem ga...
mozhda se i ozhenim sa njom, ali to nije nuzhno...
zhive ljudi i vanbrachno...
abortus ne dolazi u obzir...u mom sluchaju...

i moj prvi komentar se odnosio na pozadinca, i njegov komentar kako ovaj njegov ne mozhe da mu zatrudni...:roll:
koliko chovek mora da bude umobolan da dodje do takvog zakljuchka!?

znači ti ne ****** ovako kako bi reko - s nogu...nego samo ako si u ozbiljnoj vezi
pa bravo...to je za svaku pohvalu

jebbem, naravno, ali ga vadim na vreme...:lol:
o obaveznoj zashtiti necu ni da pricham...to se podrazumeva...
a ako se i desi recimo da pukne kondom,a ja nisam napolju,
tableta dan posle i dovidjenja...

nije mi to namera, samo me zanima evo recimo napumpao si dragu a nije ti ni na kraj pameti da guraš kolica ni da se ženiš...
:rotf:
Bas sam juce gledala po stoti put Nacionalnu klasu, i ovo je cak gore nego replika u filmu.
-A trece, ako opet abortiram moze da se desi da vise nikad ne ostanem u drugom stanju.
-Slusaj me Siljice, moramo malo da razimislimo. :lol:

jako je zahebano dati odgovor na ovo pitanje...

mnogo zavisi od nje..sta ona zeli..
kakav dogovor mozete postici..
platis abortus i ceo zivot ce te grize savest,
i da rodi........
pak samohrana majka..to dete ce upitati ko mu je otac ..
nisam pametan,,,msm bolje da mi se ne desi nikad tako nesto:sad2:

lite da nisi napunio neku :mrgreen:

U toj situaciji je najmanji problem placanje.

Kako su meni ove teme tuzne...
Ne znam da li su vise strasne ili tuzne.
Ali ova opcija, da ponudi da ti plati abortus, to je ipak nesto najsurovije sto bih mogla da cujem u tom trenutku, potpuno nebitno da li ja zelim dete ili ne. Zbog toga sto zena preuzima tu rizik, makar i miminalni, da kasnije ne moze da ostane u drugom stanju, a i zbog samog abortusa, verovatno bi mi se cinilo da placanjem izjednacava tezinu cina, umiruje svoju savest i da onda moze fino citavu tu neprijatnost da isprati u proslost. Novac moze da se ponudi samo kad i ona zeli abortus, a nema sredstava da sama plati.
Mnogo me i ne cudi sto se mnogi parovi razilaze nakon abortusa, mogu odnosi nepovratno da se poremete.

Uhhh zeznuto....predpostavljam da pitas nas odrasle a ne tinajdzere:).Valjda se prica o tome pre te igre, pa znate sta zelite.Pa sad ako ipak do toga dodje, obicno zena odluci za vas oboje. U svakom slucaju da sam ja dozivela tako da mi neko predlozi abortus i jos da plati, jako bi me povredio.

Ne znam da li su vise strasne ili tuzne.
Ali ova opcija, da ponudi da ti plati abortus, to je ipak nesto najsurovije sto bih mogla da cujem u tom trenutku, potpuno nebitno da li ja zelim dete ili ne. Zbog toga sto zena preuzima tu rizik, makar i miminalni, da kasnije ne moze da ostane u drugom stanju, a i zbog samog abortusa, verovatno bi mi se cinilo da placanjem izjednacava tezinu cina, umiruje svoju savest i da onda moze fino citavu tu neprijatnost da isprati u proslost. Novac moze da se ponudi samo kad i ona zeli abortus, a nema sredstava da sama plati.
Mnogo me i ne cudi sto se mnogi parovi razilaze nakon abortusa, mogu odnosi nepovratno da se poremete.
Ni mene ne cude razlazi posle toga. Pa kako mogu i opstati kada su ucinili tako nesto monstruozno?
Ne znam... Ja sam preosetljiva na ovu temu i uvek dolazim u sukob sa vecinom.
I nervira me potezanje pitanja ko je kriv, cija je odgovornost,... U ovoj situaciji nisam ni na njenoj ni na njegovoj strani, vec na strani deteta. Izraziti sam protivnik abortusa.
Lako je kada on ne zeli dete. Ona ga rodi, a za njega je abortirala i gotovo. Tako bih ja postupila. Zao mi je sto muskarci ne mogu da dobiju dete ako ga zele a ona ne. Da se ja pitam, ima da ga rodi!

- - - - - - - - - -

kako da joj platim da ubije nase dete???

:heart:

uz dužno poštovanje onih koji su pisali, smatram da tema koja za više od 24 sata nije uspela da istera dve strane, govori mi to da za istu ne postoji interesovanje forumaša, te smatram da je uputno zatvoriti je kako ne bi smetala i stvarala još više zabune, te bila samo još jedna u brdu besmislenih tema
može lock
hvala

Back