Placanje reklamiranja na facebook-u

filipCa

Početnik
Poruka
3
Kao sto naslov kaze treba da pocnem neku reklamnu kampanju na facebook-u pa treba u nekoj banci da uzmem karticu kojom bih to placao. Znaci zanimaju me samo licna iskustva ako je neko imao sa nekom bankom da mi kaze, tipa imam tu karticu od te banke i koristio sam je za placanje facebook ads-a i radilo je sve ok. Hvala puno!

Kao sto naslov kaze treba da pocnem neku reklamnu kampanju na facebook-u pa treba u nekoj banci da uzmem karticu kojom bih to placao. Znaci zanimaju me samo licna iskustva ako je neko imao sa nekom bankom da mi kaze, tipa imam tu karticu od te banke i koristio sam je za placanje facebook ads-a i radilo je sve ok. Hvala puno!

Preporucujem banku Intesu i njihovu visa electron karticu. Sve je besplatno od otvaranja racuna, preko izrade kartice do mesecnog ili godisnjeg odrzavanja, znaci nema nikakvih troskova, provizije su jako sitne gotovo da ih i nema.

Nisam konkretno se nikada oglasavao kod facabooka, jer mi to ne treba imam si svoje sopstvene resurse. Ali svaka preporuka za ovu banku, i naravno sa ovom karticom mozes realizovati to sto si zamislio. Samo odma da ti kazem ako planiras da nesto postignes, moras dosta love izdvojiti na reklamiranje :bye:

Ok, hvala na odgovoru i na savetima. U Intesu sam i otisao pre neki dan i sada cekam da mi stigne kartica.

Nema na cemu, ja danas idem i u Komercijalnu ( tamo cu da ostavljam cekove ), jer se prica da posle odredjenog vremena ako dobijas redovno isplate i to, da odmah isplacuju na lice mesta ne ceka se 30 dana :) A buduci da je otvaranje i odrzavanje deviznog besplatno i kod njih probacu i tamo :)

Back