placanje i kupovina na netu u inostranstvu

Poruka
3.797
zdravo

doslo vreme da treba da platim neke oglase na netu na fejsu,google-u,bingu i slicno. u isto vreme treba i podici novac sa paypall-a. paypall nalog imam,ali nisam ga povezao ni sa bankom ni sa karticom. jel dovoljno samo karticu povezati? imam racun u Intesa banci,kao i visa inspire paywave karticu. s tom nasom karticom pretpostavljam,nista u inostranstvu se ne moze ni platiti,niti novac podici? pa ne znam sad bas sta mi treba. neki drugi racun moram u banci otvoriti,neku drugu karticu dobiti? da sa njom mogu sve zivo na netu kupiti,platiti ili podici novac? zna neko? hvala

koji racun u intesi ako je devizni otidji tamo pa im kazi da ti podnesu zahtev za visa-electron karticu pa istu povezi sa paypalom.

hvala na odgovorima. to je bas ono sto mi treba,isao sam i podneo zahtev. znaci ljudi,ovo je ako nekom treba za ubuduce. za inostranstvo i placanja na netu,obavezan je devizni racun,to je prvo. dalje,kartica VISA INTERNET,sluzi samo za placanja! VISA ELECTRON,sluzi za placanja,podizanje novca i sve zivo ostalo...VISA INTERNET,cena 800 dinara,stize za 15 dana. VISA ELECTRON,besplatna,stize takodje za 15 dana. proces u banci traje pola sata. (a sto bi neko i uzimao visa internet uopste)

Back