paja1408 Buduća legenda Poruka 34.639 12.10.2011. u 20:12 - placaju li studenti usluge stomatologa..?? #1 zanima me da li i koje usluge placaju studenti na redovnom skolovanju kod stomatologa...
bezibre! Poznat Banovan Poruka 8.923 12.10.2011. u 20:30 - placaju li studenti usluge stomatologa..?? #2 placas sve pogotovo na studenstkoj poliklinici gde otvaranje kartona samo valjda 500 kinti i obican pregled a placas sigurno u domu zdravlja
placas sve pogotovo na studenstkoj poliklinici gde otvaranje kartona samo valjda 500 kinti i obican pregled a placas sigurno u domu zdravlja
D DacaMARTA Ističe se Poruka 2.192 12.10.2011. u 20:57 - placaju li studenti usluge stomatologa..?? #3 bezibre!: placas sve pogotovo na studenstkoj poliklinici gde otvaranje kartona samo valjda 500 kinti i obican pregled a placas sigurno u domu zdravlja Kliknite za proširenje...
bezibre!: placas sve pogotovo na studenstkoj poliklinici gde otvaranje kartona samo valjda 500 kinti i obican pregled a placas sigurno u domu zdravlja Kliknite za proširenje...
winkler Aktivan član Poruka 1.251 12.10.2011. u 21:02 - placaju li studenti usluge stomatologa..?? #4 paja1408: zanima me da li i koje usluge placaju studenti na redovnom skolovanju kod stomatologa... Kliknite za proširenje... Čuo sam da se više ne naplaćuju usluge stomatologa. Najbolje je da pozoveš i proveriš u poliklinici.
paja1408: zanima me da li i koje usluge placaju studenti na redovnom skolovanju kod stomatologa... Kliknite za proširenje... Čuo sam da se više ne naplaćuju usluge stomatologa. Najbolje je da pozoveš i proveriš u poliklinici.
paja1408 Buduća legenda Poruka 34.639 13.10.2011. u 14:41 - placaju li studenti usluge stomatologa..?? #5 winkler: Čuo sam da se više ne naplaćuju usluge stomatologa. Najbolje je da pozoveš i proveriš u poliklinici. Kliknite za proširenje... ma i ja sam cuo..bilo je nesto i na sredstvima javnog informisanja...ali u praksi..??
winkler: Čuo sam da se više ne naplaćuju usluge stomatologa. Najbolje je da pozoveš i proveriš u poliklinici. Kliknite za proširenje... ma i ja sam cuo..bilo je nesto i na sredstvima javnog informisanja...ali u praksi..??
gost 190433 Aktivan član Poruka 1.530 13.10.2011. u 15:46 - placaju li studenti usluge stomatologa..?? #6 Ja sam nacula da od Januara krece to da vazi, da studenti ne placaju usluge stomatologa..