Pivski stomak

kako da ga izgubim? nisam ja debeo čovek, ali svejedno imam taj pivski stomak. ok, trbušnjaci se podrazumevaju ali koliko serija / ponavljanja? šta još uz to?

Не постоји пивски стомак.

Да бисмо смршали, треба да уносимо мање калорија него што потрошимо.

Дакле, или да мање једемо, или да се више трошимо, а најбоље оба.

Пиво, као и сокови и алкохол имају калорије, а немају храњиве материје, па је лако унети пуно калорија у течном облику, а да ипак будемо гладни.

Не постоји пивски стомак.

Да бисмо смршали, треба да уносимо мање калорија него што потрошимо.

Дакле, или да мање једемо, или да се више трошимо, а најбоље оба.

Пиво, као и сокови и алкохол имају калорије, а немају храњиве материје, па је лако унети пуно калорија у течном облику, а да ипак будемо гладни.
postoji, tako se kaže u narodu. ne verujem šta ovde pišeš.

kako da ga izgubim? nisam ja debeo čovek, ali svejedno imam taj pivski stomak. ok, trbušnjaci se podrazumevaju ali koliko serija / ponavljanja? šta još uz to?

Од трбушњака, иначе, нико никада није смршао нити исправио пивски стомак.

Требају ти озбиљне вежбе. Нпр. кардио (или дужа шетња) за трошење калорија.

Треба ти изглед Х , тј. да ти је струк узан, а рамена широка, и уз узан струк да иду јаче ноге, а не чачкалице на велики стомак.

Зато, уместо трбушњака, радиш вежбе за груди, рамена и леђа, као и вежбе за ноге (чучњеви).

Од трбушњака, иначе, нико никада није смршао нити исправио пивски стомак.

Требају ти озбиљне вежбе. Нпр. кардио (или дужа шетња) за трошење калорија.

Треба ти изглед Х , тј. да ти је струк узан, а рамена широка, и уз узан струк да иду јаче ноге, а не чачкалице на велики стомак.

Зато, уместо трбушњака, радиш вежбе за груди, рамена и леђа, као и вежбе за ноге (чучњеви).
hvala

...
...

Као клинца, одушевљавао ме изглед мексичких десперадоса,
велики стомак и ноге фрулице.

Нажалост, то сам поприлично успео да постигнем,
али тај изглед није у моди већ 200 година ... :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

1665580745027.png

Pivski stomak je mit. Moze da ga ima i onaj sto pije samo vodu al zato dere testo i masno i genetski se na stomaku sakuplja salo.
Znam jednog sto popije dnevno barem 15 piva al zato ne unese ni 500 kalorija i izgleda kao etiopski maratonac

Pivski stomak je mit. Moze da ga ima i onaj sto pije samo vodu al zato dere testo i masno i genetski se na stomaku sakuplja salo.
Znam jednog sto popije dnevno barem 15 piva al zato ne unese ni 500 kalorija i izgleda kao etiopski maratonac
dobro, svi znamo da je mit, ne treba sad praviti fokus na to. zna se o čemu govorim :D

naravno, vezbe zatezu.. nije da nece biti neki efekat, ali zategnuti trbusnjaci imaju faktor kad nemas naslage ispred

a naslage se iskljucivo kardio skidaju
bicikl, trcanje, kros trenazer po volji izmedju 40 i 55 minuta
nikako duze od sat vremena jer tad misici pocinju da jedu sebe a ispod 40 minuta nema efekta na naslagama

Човек није ни рекао да пије пиво,
већ је стомак назвао "пивски" јер га тако стварно и зовемо.

Углавном. :p

Back