- Poruka
- 863
kako da ga izgubim? nisam ja debeo čovek, ali svejedno imam taj pivski stomak. ok, trbušnjaci se podrazumevaju ali koliko serija / ponavljanja? šta još uz to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da ga izgubim? nisam ja debeo čovek, ali svejedno imam taj pivski stomak. ok, trbušnjaci se podrazumevaju ali koliko serija / ponavljanja? šta još uz to?
postoji, tako se kaže u narodu. ne verujem šta ovde pišeš.Не постоји пивски стомак.
Да бисмо смршали, треба да уносимо мање калорија него што потрошимо.
Дакле, или да мање једемо, или да се више трошимо, а најбоље оба.
Пиво, као и сокови и алкохол имају калорије, а немају храњиве материје, па је лако унети пуно калорија у течном облику, а да ипак будемо гладни.
hvalaОд трбушњака, иначе, нико никада није смршао нити исправио пивски стомак.
Требају ти озбиљне вежбе. Нпр. кардио (или дужа шетња) за трошење калорија.
Треба ти изглед Х , тј. да ти је струк узан, а рамена широка, и уз узан струк да иду јаче ноге, а не чачкалице на велики стомак.
Зато, уместо трбушњака, радиш вежбе за груди, рамена и леђа, као и вежбе за ноге (чучњеви).
...
Треба ти изглед Х , тј. да ти је струк узан, а рамена широка, и уз узан струк да иду јаче ноге, а не чачкалице на велики стомак.
...
dal sam ja normalan? Uopste ne volim pivo.
kad je leto i mnogo vruco vani, drmnem pivo iz limenke i to samo jedan cug dok je ledeno.
Kad nije jako ladno, svako pivo mi gorko.
dobro, svi znamo da je mit, ne treba sad praviti fokus na to. zna se o čemu govorimPivski stomak je mit. Moze da ga ima i onaj sto pije samo vodu al zato dere testo i masno i genetski se na stomaku sakuplja salo.
Znam jednog sto popije dnevno barem 15 piva al zato ne unese ni 500 kalorija i izgleda kao etiopski maratonac
ne pomazu trbusnjaci kad imas salo preko.kako da ga izgubim? nisam ja debeo čovek, ali svejedno imam taj pivski stomak. ok, trbušnjaci se podrazumevaju ali koliko serija / ponavljanja? šta još uz to?
taman se ponadao da ne mora ništa žestokone pomazu trbusnjaci kad imas salo preko.
prvo kardio da skines salo.
trci 45 minuta
Pivski stomak je mit. Moze da ga ima i onaj sto pije samo vodu al zato dere testo i masno i genetski se na stomaku sakuplja salo.
Znam jednog sto popije dnevno barem 15 piva al zato ne unese ni 500 kalorija i izgleda kao etiopski maratonac
zato se i stvorio stomakdobro da znam za ubuduće. fizički sam bio aktivan pre 8 godina. hoću reći, intenzivno aktivan, posle toga trut.
to je već sizifov posaoI probuši kašiku![]()
tenk ju captain obviouszato se i stvorio stomak![]()
i to stoji.. ne treba preterivati ili drzati neke dijete, moze da jede normalno u manjim kolicinamaI probuši kašiku![]()