Pivo!!!

Nexus 6:
ubacis novcic do pola, i ako ga pivo ocisti, onda je dobro... :lol: :lol: :lol:
al' samo ako ti oni daju novcic, drugacije ne radi... :lol:

PA kako posle da popijem pivo kad sam u njega stavljo kojekakvo djubre, a da ne pominjem gubitke pivske mase koja se zadrzi na nochitju, a ne hvala, nikad nista ne umacem u pivo.

Chernobill:
PA kako posle da popijem pivo kad sam u njega stavljo kojekakvo djubre, a da ne pominjem gubitke pivske mase koja se zadrzi na nochitju, a ne hvala, nikad nista ne umacem u pivo.
mislm da je to kljucno....mnogo je to piva sto ostane na novcicu... :lol:

LePiaf:
I ja vishe volim crno od svetlog.
Jeste l' probali Porter (iz Zrenjanina)? Neko je rekao da lichi na crno pivo u koje je neko razmutio kashiku meda... ali meni se svidja. Nigde ne pishe procenat alkohola, mada ja po zujanju u glavi mogu da procenim da ima vishe od ostalih.

i u pristojnim gradovima služe ga sa podebelom kriškom narandže :D
mmmm...porter :D

Master_Chief:
stooo?!nisi valjda mislila da sam ispichutura ili josh gore pivopija?:o:smile:

32.gif
hmm pa ne,ali prosto mozda deo standarda

Bili na poslovnom rucku direktori Amstela, Hajnekena i banjaluckog Nektara! KAd ih je konobar pitao sta ce piti odgovori su bili sledeci: direktor Amstela uze Amstel, direktor Hajnekena uze Hajneken, a direktor Nektara uze gusti sok. Naravno posto je bio u cudu, konobar ga upita zasto on uzima sok,a odgovor je bio glasio ovako: "Posto su se gospoda odlucila za sokice, necu ja da se izdvajam od njih!"

Ajd zivi bili i u zdravlju pili!!!

Pazi sad..............verujte znam sta pricam............pivo je plemenito pice i ko se napije od njega sram ga bilo.......moze malo da vas sutne i to je ok........napaljeni klinci mesaju pivo i vino.da podsetim pivo se ne mesa ni sa jednim drugim picem..............jednostavno to je pivo....................
Do pre dve godine nisam mogao da provedem dan a da ne popijem tri cetiri litra piva...................
Aj sad ziveli.....

Back