PIVO !!!

koja pivska casa je naj-naj ?

• slika 1

• slika 2

• slika 3

• slika 4

• slika 5

• slika 6

• slika 7

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Кригле су у реду али у пивницама или у сличном амбијенту. Међутим, нису баш најприкладније за озбиљније ситуације. У том случају чаша бр.6 али нешто издуженија и са краћом стопом (код пивске чаше стопа је обично јача, дебља). Чаше са стопом су практичне јер се пиво не греје од руке пошто се обично држи за онај део изнад саме стопе. За мој укус следећа је бр.4.

Кригле су у реду али у пивницама или у сличном амбијенту. Међутим, нису баш најприкладније за озбиљније ситуације. У том случају чаша бр.6 али нешто издуженија и са краћом стопом (код пивске чаше стопа је обично јача, дебља). Чаше са стопом су практичне јер се пиво не греје од руке пошто се обично држи за онај део изнад саме стопе. За мој укус следећа је бр.4.
slazem se :worth:

verovatno si do sada već kupila te čaše, ovo su english pub čaše
u engleskim pabovima nema drugačijih : )

guinness_20040423.jpg

odvratno je to crno mada tako lepo izgleda... ja ne razumem pivo.. prijalo mi je pre neki dan kad sam se naljutila ljutom paprikom ali onom shto rastura ne feferon nego ona uska zelena... valjda je neko i dobro ali bahs ne razumem potpuno taj kult piva

je l da prepishem ovu poruku u prethodnu da ne remetimo bazu podatakja

je l volite da jedete jako ljute paprike mada mislim da je to vishe zenska tema one vole da budu hrabre

koliko cesto jedete ren u svezem stanju i svu tu bolno ljutu hranu. feferon nije toliko ljut. ovo nek neko otvori ako mu se svidja.

Back