gosn
Početnik
- Poruka
- 3
hmm, posto sam nov ovde u bg-u, bio bih vam zahvalan da mi preporucite neko opusteno mesto gde se uz pivo moze igrati pikado...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gosn:probacu taj belfast, hvala na preporuci :wink:
dollar(bar se nekada tako zvao):@ ):Imash u 29-og novembra, kod Ktitora, u prolazu. Da me ubijesh ne mogu da se setim sad kako se zove mesto... U svakom sluchaju imash bilijar na zeton, stoni-fudbal, pikado, pivo... Opushtencija totalna & nije skupo. Sve to imash i u stakleniku na trgu s tim shto ni najmanje nije opushteno (bar meni) i biju po dzepu.
bigsister:jel na knjazu imaju pikado... znam da imaju pivo i bilijar...
Eh... Dolar! Kakvo to ludo vreme bese...xpajamacax:dollar(bar se nekada tako zvao):@ ):Imash u 29-og novembra, kod Ktitora, u prolazu. Da me ubijesh ne mogu da se setim sad kako se zove mesto... U svakom sluchaju imash bilijar na zeton, stoni-fudbal, pikado, pivo... Opushtencija totalna & nije skupo. Sve to imash i u stakleniku na trgu s tim shto ni najmanje nije opushteno (bar meni) i biju po dzepu.
eh, daJulian_Duranona:Eh... Dolar! Kakvo to ludo vreme bese...xpajamacax:dollar(bar se nekada tako zvao):@ ):Imash u 29-og novembra, kod Ktitora, u prolazu. Da me ubijesh ne mogu da se setim sad kako se zove mesto... U svakom sluchaju imash bilijar na zeton, stoni-fudbal, pikado, pivo... Opushtencija totalna & nije skupo. Sve to imash i u stakleniku na trgu s tim shto ni najmanje nije opushteno (bar meni) i biju po dzepu.
:@ ):Imash u 29-og novembra, kod Ktitora, u prolazu. Da me ubijesh ne mogu da se setim sad kako se zove mesto... U svakom sluchaju imash bilijar na zeton, stoni-fudbal, pikado, pivo... Opushtencija totalna & nije skupo. Sve to imash i u stakleniku na trgu s tim shto ni najmanje nije opushteno (bar meni) i biju po dzepu.
Vidis kako znas koje mesto valjabigsister:jel na knjazu imaju pikado... znam da imaju pivo i bilijar...