piva od grejpa ?

pa rekao sam ti da je zarazno . ja sam jedno vrijeme pio toga na litre . ne znam koju si ti marku kupila ali jedno je vrijeme bila akcija tako da su 2 litre toga bile malo skuplje od pola litre normalne pive .

Jelen, zar imaju i drugi :lol:
Samo, bitno mi je dan ije iz plastike, flaša i konzerva (najbolje konzerva) imaju daleko bolji ukus, ili se tripujem jer mi se plastika gadi, ne znam kako bi bilo da sipam u čašu.

ovdje u hrvatskoj ima ozujsko grejp i k+ ( to puni lasko ) . 2,5 litara ozujskog grejpa 21 kuna . 2 litre k+ 10 kuna . 1 euro = 7.6 kuna dakle malo vise od eura za dvije litre pica . stvarno nije puno !

ovdje u hrvatskoj ima ozujsko grejp i k+ ( to puni lasko ) . 2,5 litara ozujskog grejpa 21 kuna . 2 litre k+ 10 kuna . 1 euro = 7.6 kuna dakle malo vise od eura za dvije litre pica . stvarno nije puno !

Pa, nije. Mislim da ovde ne prave dvolitre, još, ali verovatno hoće po svemu sudeći. Konzerva je bila poskupa (90 din prošle godine, oko 0.8 evra) a flaša je već jeftinija.

Ja sam vinjak pio jednom ili dvaput u zivotu, nije lose pice, moze da prodje, mada prica se, dal je urbana legenda ili sta vec, da su mnogi od onih koji su ga redovno konzumirali brzo zavrsili karijeru, da su ostala pica "zdravija" od njega... pri tom se misli na originalni vinjak, a ne na neke od njegovih kopija koje su prava katastrofa poput "zozovace"...
Od tih obojenih pica pamtim po zlu domaci suboticki rum, kao klinac sam se unistio od njega, morali su da me nose, nedelju dana nisam isao u skolu, izblamirao sam se pred gomilom ljudi zahvaljujuci spletu nesrecnih okolnosti - lezao sam kao klada u sred centra bas u vreme najvece guzve, tokom cuvenog gradskog festivala... :rumenka:

Back