pityriasis lichenoides

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WithdrawnWater:
U ovoj zemlji, kakva je takva je, i kavi god da su joj doktori, sa kupljenim ili krvavo stecenim diplomama, i ako imas i ako nemas da platis NIKO NIKAD ne bi dozvolio da ti pozli a da te ne primi, ne zbrine, ne leci, ne spasi PA TEK onda da razmislja imas li ili ne da platis, i imas li ili ne osiguranje. Zato stvarno ne zelim da slusam gluposti, predrasude i pljuvanja po doktorima - smucilo mi se vise! Sramota je ovo sto radite!

Niste je zbrinuli, dozvolili ste da umre, a mogli ste da je spasite, namerno generalizujem, jer i ti to radis.Ima dobrih lekara, ima i losih, ali jedno ne mogu da shvatim, kako neko moze da radi i dalje kao lekar, a recimo trazi mito coveku kome umire zena, jel to normalno.A svi izmedju sebe znate sta vam rade kolege, a cutite kao *****, jer sto bi se zamerali nekom ,a?

d026.gif

esperanca: ok, nije frustracija, kako ces da ga nazovemo - nerviranje, iritacija, ljutnja, ogorcenost....? POsto se meni ucinilo kao - frustracija. Nigde nisam rekla niti implicirala ni u jednom trenutku da si ti isfrustrirana. Nigde ti nisam dala dijagnozu (biti isfrustriran nije, uzgred, psihijatrijska dijagnoza). Nisam takodje rekla niti implicirala da si ili treba da budes moj (ili bilo ciji) pacijent. Odakle tolika samodopadljivost da pobogu smatrate da ste toliko bitni da se svaki post vrti oko vas?! Postovi se vrte oko IDEJE, oko PRINCIPA, i oko predrasuda i generalizacija kojima se tako olako razbacujete. "Obicno kazu..." ? "Ne mozeMO ti pomoci...." Ko to? Ime? Prezime? Ustanova, privatna ili drzavna, po imence? Hajde! neka izadje na videlo, neka se iskorene takvi potkupljeni, korumpirani, neprofesionalni - eto, ovde ste bar zasticeni ko beli medvedi iza ekrana, niko vas ne vidi, odvazite se i usudite da pomenete ime, da se drugi ljudi ne navuku ako mislite da ste se vi navukli, da stvari budu jasne!

A sto ti, cekam kuma, cutis ko ***** - da se ne zameris nekome?! I jos znas da ja cutim - p[osto smo je l' zajedno ovce cuvali pa me znas kako disem?! Imas li ti neko ime? Nemas? Imas?! Pa daj ga covece, ako je nekom umrla zena da ne umre jos neka! Ili to jednostavno nije tvoja odgovornost, pa ja umesto tebe treba da podmetnem ledja i da se 'zamerim' (cuj, da se zamerim, kakva glupost!). Evo, imas svu slobodu anonimnosti - niko ti nista ne moze, izvoli, reci: Dr Pera Peric iz ustanove te i te trazio je mito coveku ciju je zenu pustio da umre. Laza Lazic nije je zbrinuo a mogao je......

Svi cutite, stvarno ko *****, a onda dodjete ovde da mi prosipate zuc. Sram vas bre bilo - ne sto ste se ostrvili na lekare koji nista nisu krivi, ne cak ni zato sto nista javno necete da kazete, ne cak ni zbog toga sto implicirate da mi sa ovog foruma takodje stitimo zlocin (kao i vi, jer cutati a znati je ZLOCIN). Vec sto cinite zlocin u najavi - zbog cutanja onih koji znaju a nista ne govore jos neko ce da umre, jos neko ce da strada. Ko sto rece stara mudrost "Zlo caruje tamo gde dobar covek ne cini nista"

Shaddow, ovo tije prva javna. Don't push it.

Kylie&.... molim te koristi mali font, velika slova na ovaj nacin su zabranjena i smatraju se deranjem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back