kamikazasam
Početnik
- Poruka
- 9
Molim sve koji su imali susreta sa ovom bolešću da se jave. Buduci da sam do sada čuo dosta oprečnih mišljenja interesuje me tok lečenja i da li ima šanse za njeno izlečenje...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: Sta rece ti sad? :shock:kylie&raca:opisi svih koznih bolesti su jako slicni sve pitiriase se manifestuju nejednakim ogranicenim promenama koje imaju skvamice belicasto srebrnkaste vise il manje crvene uglavnom se razlikuju mesta na kojim se pojavljuju.cak i dermatolozi ih ne razlikuju zato sam ja mnogo citala i posle 4 god dermatologije i prakse na vma.i naravno izlecila sebe a doktori nisu mgli da utvrde sta sam imala cak mi je jedan preporucio mrtvo more zbog psorijaze...kad se nisam ubila.
Ziva istina....kylie&raca:opisi svih koznih bolesti su jako slicni sve pitiriase se manifestuju nejednakim ogranicenim promenama koje imaju skvamice belicasto srebrnkaste vise il manje crvene uglavnom se razlikuju mesta na kojim se pojavljuju.cak i dermatolozi ih ne razlikuju zato sam ja mnogo citala i posle 4 god dermatologije i prakse na vma.i naravno izlecila sebe a doktori nisu mgli da utvrde sta sam imala cak mi je jedan preporucio mrtvo more zbog psorijaze...kad se nisam ubila.
WithdrawnWater:Ne vidim odakle nedostatak strpljenja i paznje da pazljivo citas pa si odgovor dr na esperancinu frustraciju da joj stalno govore da je uzrok tatinih promena stres, skocila odma na nju kako je sujetna i brani kolege?