Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.926
па кад нема нових шоокантних вести добра је и рециклажаto se desilo još 2018. ali su mediji ponovo izbacili priču pa se čini kao da je nešto novo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па кад нема нових шоокантних вести добра је и рециклажаto se desilo još 2018. ali su mediji ponovo izbacili priču pa se čini kao da je nešto novo.
па и за мене је НОВОa ono, ja sam propustio prvi put pa je za mene novo...
NouPrema tekstu ostala je ziva![]()
U Srbiji niko nije ceo, tako da precizan novinar to ne bi mogao da napise, ali mi i nemamo novinare.nije.
Piše da verovatno nije živa progutana jer piton prvo ugrize žrtvu i tako je drži dok se obmota oko nje i ne uguši je stiskom. Piše da su je našli celu, što na prvi pogled može da se protumači kao živu.
'oces da beres jagode za 300 din. Po satu?I posle se svi cude kad necu da kopam na njivi po suncu ceo dan.
Necu eto, bojim se zmija.
Da ga zmija pecne.'oces da beres jagode za 300 din. Po satu?
Bajker objavio oglas za nadnicare.
Da li tebi 300 din/sat zvuci kao dobra satnica? Ja se za 3000 dnevno ne javljam na poziv. Nije mi strano nadnicenje ako si probao da me trolujes, ja sam iz radnicke porodice.'oces da beres jagode za 300 din. Po satu?
Bajker objavio oglas za nadnicare.
Uzasno..Kako užasan način da se umre .
NenadanoKako užasan način da se umre .
Ne zna se sta je gore da je guta od glave ili od nogu.Kako užasan način da se umre .
Od nogu ja mislim..Ne zna se sta je gore da je guta od glave ili od nogu.