Piton mu ugrizo "pitona" dok je sedeo na toaletu!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.287
Tinejdžer je hitno prevezen u bolnicu nakon što ga je piton ugrizao za penis dok je sedeo na toaletu.

Siraphop Masukarat, 18, koristio je svoj telefon u toaletu, kada je osetio iznenadni gorući bol u svojoj muškosti.

Student je spustio pogled i video pitona sa čeljustima stegnutim oko vrha penisa.

Ustao je sa zmijom koja je još uvek bila pričvršćena i zalupio je vratima kupatila kako bi ga pustila.

Siraphop je užasnuto vikao dok je istrčavao iz kupatila sa pantalonama oko gležnjeva u Nontaburiju, u centralnom Tajlandu, oko 20 kilometara severno od Bangkoka.

Sa krvlju poprskanom po kupatilu, zmija je skliznula nazad u VC šolju.

Tinejdžera uspaničena majka smirila ga je pre nego što su ga bolničari odvezli u obližnju bolnicu Bang Jai da mu zbrinu ranjene genitalije.

1691779130062.png

U dvospratnu kuću stigli su čuvari životinja i počeli da traže zmiju, koja je još uvek bila uvijena u toalet šolji.

Koristili su opremu za hvatanje zmija da bi uhvatili pitona, koji je bio dugačak oko 1,2 metra.

Stavili su ga u vreću pre nego što su ga pustili nazad u šumu.

Siraphopova preplašena majka Sutapat rekla je da je još uvek šokirana incidentom.

1691779600275.png

Moj piton bi se najverovatnije obmotao oko tog metarskog pitona i udavio ga snaznim stiskom.
Pogotovo sto taj pitoncic iz wc-solje od 1,2 metra moze samo da ga duva pored tvoga pitona, zar ne?

Eh, a u moje vreme pitoni su bili dugacki brat bratu preko 3m i ozbiljno su ga duvali pored nasih prosecnih pitona, inflacija u danasnjem svetu u svemu pa i u duzini pitona.

Pazi kosookog, kratkonogog, malog, tamnožutog jazavca kako se ne slici pravi važan.

:mrgreen:
I ti bi se sine pravio vazan da ti broj pratilaca/lajkova skoci sa 153/37 na 325425/185752.
Ybt, ljudi su danas spremni na sve ma bas sve zbog drustvenih mreza i vidljivosti. Setih se odmah onoh Bosanca sto je ubio zenu u live-u na Instagramu.

I ti bi se sine pravio vazan da ti broj ppratilavca/lajkova skoci sa 153/37 na 325425/185752.
Ybt, ljudi su danas spremni na sve ma bas sve zbog drustvenih mreza i vidljivosti. Stih se odmah onoh Bosanca sto je ubio zenu u live-u na Instagramu.
E malo je offtopic i neću ulaziti u detalje, dok sam danas gledao tog Bosanca, naletio sam na jedan novi filmić meksičkih kartela.
Opet su podigli ljestvicu bizarnosti, ako je to uopće moguće, a moguće je, samo moraš imati dovoljno krivu crtu u glavi.
Ali OK, neću crnjačiti temu, ovdje se šalimo.

Back