Locombiq Colombiq
Početnik
- Poruka
- 7
U nekoj sam nedoumici pa bi voleo da cujem vasa licna iskstva.Sta mislite o lekovima za psihu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U nekoj sam nedoumici pa bi voleo da cujem vasa licna iskstva.Sta mislite o lekovima za psihu?
volim što si raspoložen!!hahahaha,nasmeja me...imam druga koji je koristio psiho aktivne 2 godine,pa mu je prepisan metadon(1 god)..sad je odlican,smanjen mu je met na nesto malo pa ga zanima hoce li imati krizu kad se to izbaci i da li su mu za to potrebni lekovi? hvala unapred
c,ne piti,jer nece svaki prepisivac lekova isti dati,a ti nisi experimentalni kunic
Ako nije veci problem, a i ako je veci kakve ima veze, zasto da prvo ne probas sa tradicionalnom medicinom, pa ako nema efekta pokusas zvanicnom, tj. lekovima.
- - - - - - - - - -
Mala je sansa da se lekovima moze izleciti psiha pa je pitanje zasto uopste da uzimas lekove.
i ne izlece seNe govori gluposti, zasto PRVO da proba sa nenaucnom medicinom kada NEMA EFEKTA? Nema tu "pa ako nema efekta", vec NEMA EFEKTA, DOKAZANO.
Da ima efekta za bilo sta Stiv Dzobs ne bi umro. Imao milijarde probao sve tradicionalno alternativno i homeopatski sto je mogao i umro. A samo je izgubio vreme dzabe, kao i svi koji su umrli ili im tesko progresirala bolest.
Ne navodi sektaski coveka da ne uzima lekove i leci se, nego da uzima placebo gluposti. Ti si totalno neadekvatan da das bilo kakav savet jer VERUJES DA JE ZEMLJA RAVNA PLOCA U 2017. GODINI i provasisticki vegan si.
Da li iko sa malo mozga moze od takvog coveka da uzme savet za ozbiljno da se ne leci zvanicnom medicinom vec da ide da se glupira i da gubi na vremenu?
To je i najgore - ljudi GUBE VREME pokusavajuci neke gluposti a ne lece se, dok na kraju ponizno, licemerno ipak dodju da se izlece konvencionalnom medicinom.
i ne izlece se
Pa kada dosli kasno, naravno da se NEKI ne izlece. Neki se i izlece.
Pazi,ima da te otruju ko jedan!
Naime,psihići niš drugo i ne rade nego truju pacijente!
El si sreo nekog psihijatra a da nije sadista?!![]()