absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
Ja se mnogo ne razumem u tu astrologiju,ali me zanima da li postoji nacin da se odredi sta ce covek biti u zivotu i hoce li biti uspesan u tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
devojcurak:i zasto onda postoji astrologija!!!!!!!
Margott:devojcurak:i zasto onda postoji astrologija!!!!!!!
sve shto postoji ima smisao, kad to shvatish i nuchish da prepoznash isti, necesh vishe postavljati ovakva pitanja...
Giovanna:Verujem u horoskop,mada sam ja primer da zvezde kazu jedno a moj zivot nesto sasvim drugo....
absonic:Ja se mnogo ne razumem u tu astrologiju,ali me zanima da li postoji nacin da se odredi sta ce covek biti u zivotu i hoce li biti uspesan u tome?
Den:absonic:Ja se mnogo ne razumem u tu astrologiju,ali me zanima da li postoji nacin da se odredi sta ce covek biti u zivotu i hoce li biti uspesan u tome?
![]()
Ne postoji nacin, prijatelju, da ti se odredi buducnost i ko god ti kaze da moze i cini to onda je pod uticajem vladara ovoga sveta Satane i njegovih slugu demona. Astrologija je odvratna u Bozjim ocima jer astrologija spada u spiritizam i kao takva sramoti Boga!
lulumejlu:Den:absonic:Ja se mnogo ne razumem u tu astrologiju,ali me zanima da li postoji nacin da se odredi sta ce covek biti u zivotu i hoce li biti uspesan u tome?
![]()
Ne postoji nacin, prijatelju, da ti se odredi buducnost i ko god ti kaze da moze i cini to onda je pod uticajem vladara ovoga sveta Satane i njegovih slugu demona. Astrologija je odvratna u Bozjim ocima jer astrologija spada u spiritizam i kao takva sramoti Boga!
A sto ti malo ne iskuliras ovu temu?
Ako ne volis astrologiju, nego boga i sekte, idi na neki drugi forum, sto siris svoju negativnu energiju ovde, ljudima koje ovo zanima.
Stvarno si odvratan,bez obzira pod kojim nikom da se prijavis.
pa sto ne pozuris da se umijesDen:![]()
Kad je neko musav, ne vidi i ne zna da je musav dok se ne pogleda u ogledalo. Onaj ko ispravno postupa pozurice da se sto pre umije i dovede lice u uredno stanje.
Den:Ne postoji nacin, prijatelju, da ti se odredi buducnost i ko god ti kaze da moze i cini to onda je pod uticajem vladara ovoga sveta Satane i njegovih slugu demona. Astrologija je odvratna u Bozjim ocima jer astrologija spada u spiritizam i kao takva sramoti Boga!
mandrak-21:pa sto ne pozuris da se umijesDen:![]()
Kad je neko musav, ne vidi i ne zna da je musav dok se ne pogleda u ogledalo. Onaj ko ispravno postupa pozurice da se sto pre umije i dovede lice u uredno stanje.
musavko
Margott:nisi odgovorio...pitam...kako su saznali da ce isus biti rodjen?
Objasni mi kako onaj ko ispravno postupa moze da se omusavi?Den:![]()
mandrak-21:Objasni mi kako onaj ko ispravno postupa moze da se omusavi?