Pitao bih nesto u vezi astrologije a nemam koga

Margott:
devojcurak:
i zasto onda postoji astrologija!!!!!!!

sve shto postoji ima smisao, kad to shvatish i nuchish da prepoznash isti, necesh vishe postavljati ovakva pitanja...

Margott, a da li vi stvarno mislite, dal na osnovu svog iskustva ili kako vec, da ono sto vam stoji u natalnoj karti da je to to.....meni recimo, evo ziv sam primer stoji stariji muskarac, druge vere, vrlo cudan, bili smo zajedno 5 meseci i sada se vise ne cujemo.....odjednom!!!! a navodno zivecu u izraelu ili nekoj razrusenoj istocnoj zemlji, imacu 3 dece i sta.....nista.....ne kazem....sto se karakternih osobina tice tu svaka cast zvezdama.....pogodise me iz prve!!!!! mada.....kakva su vasa iskustva!!!!!!

absonic:
Ja se mnogo ne razumem u tu astrologiju,ali me zanima da li postoji nacin da se odredi sta ce covek biti u zivotu i hoce li biti uspesan u tome?

:D

Ne postoji nacin, prijatelju, da ti se odredi buducnost i ko god ti kaze da moze i cini to onda je pod uticajem vladara ovoga sveta Satane i njegovih slugu demona. Astrologija je odvratna u Bozjim ocima jer astrologija spada u spiritizam i kao takva sramoti Boga!

Den:
absonic:
Ja se mnogo ne razumem u tu astrologiju,ali me zanima da li postoji nacin da se odredi sta ce covek biti u zivotu i hoce li biti uspesan u tome?

Ne postoji nacin, prijatelju, da ti se odredi buducnost i ko god ti kaze da moze i cini to onda je pod uticajem vladara ovoga sveta Satane i njegovih slugu demona. Astrologija je odvratna u Bozjim ocima jer astrologija spada u spiritizam i kao takva sramoti Boga!

A sto ti malo ne iskuliras ovu temu?
Ako ne volis astrologiju, nego boga i sekte, idi na neki drugi forum, sto siris svoju negativnu energiju ovde, ljudima koje ovo zanima.
Stvarno si odvratan,bez obzira pod kojim nikom da se prijavis.

lulumejlu:
Den:
absonic:

A sto ti malo ne iskuliras ovu temu?
Ako ne volis astrologiju, nego boga i sekte, idi na neki drugi forum, sto siris svoju negativnu energiju ovde, ljudima koje ovo zanima.
Stvarno si odvratan,bez obzira pod kojim nikom da se prijavis.

Izgleda da me nisi dobro razumeo/la pa cu, evo, da ponovim:

Ponovljeni zakoni 18:10-12(pronadji u svojoj Bibliji pa procitaj) : Neka se ne nadje u tebe niko koji bi vodio sina svoga ili kcer svoju kroz oganj, ni vracar, ni koji gata po zvezdama, ili po pticama, ni urocnik, ni bajac, ni koji zaziva duhove, ni opsenar, ni koji pita mrtve. Jer je gad pred Jehovom ko god tako cini, i za takve gadosti Jehova, Bog tvoj tera te narode ispred tebe".

Cuvajte se zamki Sotone i njegovih demona!

Nisam ja to izmislio, vec je to Bozje merilo. Nemas razloga da se ljutis na mene jer sam ja izneo i citirao Bibliju da bi ljudi mogli da uporede svoje postupke sa Bozjim merilima! Mnogi smatraju da je astrologija bezopasna, naprotiv to je put koji vodi ka neprijateljstvu Bogu.

Den:

aha...a kako ono beshe, da nisu mozda iz zvezda videli da ce Isus biti rodjen...jel to astrologija il nije...?!

mandrak-21:
Den:

Kad je neko musav, ne vidi i ne zna da je musav dok se ne pogleda u ogledalo. Onaj ko ispravno postupa pozurice da se sto pre umije i dovede lice u uredno stanje.
pa sto ne pozuris da se umijes
musavko

Blagodarim na tvojoj brizi- trudim se, evo "umivam" se redovno koliko god mogu i, mogu da ti kazem da sam sve manje musav. Svako "umivanje" po jedan porok ili postupak koji Jehova ne voli, manje! Zivot mi je sve laksi i lepsi.

Margott:
nisi odgovorio...pitam...kako su saznali da ce isus biti rodjen?

Tebi preporucujem svako jutro po jednu casicu sampona pre jela-dobro promuckati i progutati.Tako tri meseca, pa se onda javi, verujem da ce ti recnik biti pristojniji!

Zar jos nisi ukapirala da s nekulturnim i kocijaski nastrojenim, i osobama seljackih manira, vulgarnog i recnika punog bljuvotina, ne razgovaram, dok, naravno, ne promene stav!

Back