Pitanje

oliveraa

Početnik
Poruka
3
Imam za sad jedno pitanje!
U kuci nas je 4 clana.Svi cetvoro imamo isti svrab i svi smo u isto vrijeme poceli da se cesemoZnaci svrab je non stop izrazen i danju i nocu,nekom manje nekom vise ali non stop je prisutan.Sto se tijela tice nema nikakvih vidnih naznaka jednostavno cesemo a ne znamo sta cesemo jer je tijelo skroz cisto.To traje vec 10-15 dana.Prvo sam pomislila moguce da je od omeksivaca za ves,pa sam ga promijenila ali svrab je i dalje prisutan.E da prije nego pocne da svrbi prvo se pojavi kao neko blago peckanje mjesta dje svrab pocinje.Da li je neko imao slicno ili isto iskustvo i kako se rijesio tog dosadnog svraba
Hvala

Stenice su veoma sitne bubice koje ujedaju konstantno,a ne ostavljaju trag,a veoma tesko je ih se resiti.Ako se slucajno utvrdi da su one,morate pozvati servis za deratizaciju prostorija,a mora se precistiti i sva odeca.Moze se desiti da nesto mora i da se spali,jer je njih tesko unistiti,a veoma se brzo kote.

Sve očistiti , oprati. Može biti i nešto u hrani ili u vazduhu. Šta ste donesli kod kuče proteklih dana, kad je sve počelo, šta je novo ili šta prije nije bilo v stanu.
Treba dobro iztražiti pa biti pažljiv, da se sazna šta to uzrokuje.
Ja kad čitam be svrbi ;) Sve dobro, nadam se da riješite problem.
Ako čete nači objavite.

relativno skoro se jedan od kupaca zarazio sugom preko kupljene garderobe u zari
suga se lako siri i brzo se rasiri izmedju clanova porodice
to dermatolog moze da potvrdi
moze da bude i od neke hemije koju koristite u kuci, a do sada mozda niste
moze da bude i reakcija na neku hranu
ja imam nesnosan svrab svaki put kad pojedem frikomov kvatro
na zalost koliko god da se trudimo da hrana bude zdrava, proizvodjaci nas ubiju u pojam sa nekontrolisanom upotrebom pesticida
ukoliko ste skoro jeli paradajz, svrab moze da bude reakcija
sve sto izlazi na kozi je posledica preopterecene jetre koja ne moze sve toksine da profiltrira
pre dva dana kupujem povrce na pijaci i prodavac mi nudi i ostalo sem onoga sto sam trazila
to nam ne treba, hvala
ali domace je
dobro domace, a jel je prskano
eeeeeee
e to E :)

Back