- Poruka
- 42.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako neko može napustiti "svoj život" i ignorisati svoju prošlost i pretvarati se da ne postoji! nešto što postoji, ali se ponašaš kao da nikada nije postojalo?
Nekad je to jedini način da čovek uopšte nastavi dalje, ostane zdrav "u pamet" i ima kakav takav budući život.kako neko može napustiti "svoj život" i ignorisati svoju prošlost i pretvarati se da ne postoji! nešto što postoji, ali se ponašaš kao da nikada nije postojalo?
Sve sto pitam ja decenijama posmatram upravo tako jednu pričuZar je to uopće moguće??
Može da napusti "prethodni" život zbog neke traume i da okrene novi list.
Može li zbog srama / stida jer u dubini duše zna da to sto je uradio “kraj/društvo” ne oprašta ?
Постанеш покајница... то се зове тотални ресет...kako neko može napustiti "svoj život" i ignorisati svoju prošlost i pretvarati se da ne postoji! nešto što postoji, ali se ponašaš kao da nikada nije postojalo?
Опрашта Бог а и твоја душа теби (телу)... само кад је Он и она у центру промене живота, добијаш очекивани фидбек...Može li zbog srama / stida jer u dubini duše zna da to sto je uradio “kraj/društvo” ne oprašta ?
Ali postoje i ljudi koji su moralno jaki i koji vjeruju u dobro u ljudima i koji ne opraštaju i to nije primitivizamПостоје мало примитивнији људи,
из забитијих средина,
који имају поприлично "челичан" карактер,
ја бих рекао ограничен ум.
Тај кад нешто зацрта - нема мењања.
Многи људи се одлучују да на неки начин напусте свој живот и игноришу своју прошлост. Ово може бити због многих разлога, укључујући жељу за новим почетком, тражење среће или једноставно избегавање трауматичних искустава. Без обзира на разлог, игнорисање прошлости може бити тешко и често има дугорочне последице.
За почетак, игнорисање прошлости може довести до осећаја губитка идентитета и усамљености. Наша прошлост обликује ко смо ми и где смо били, и игнорисање тога може довести до осећаја као да смо изгубили своје корене. Осим тога, када одлучимо да себе представљамо као нешто што нисмо, то може довести до тога да се осећамо усамљено и изоловано.
Друго, игнорисање прошлости може довести до тога да се проблеми из прошлости понављају у будућности. Без суочавања са проблемима и трауматичним искуствима из прошлости, може се створити циклус који се понавља и чини нас несрећним. Игнорисање проблема неће их решити, већ само одлаже суочавање са њима.
Иако може бити тешко суочити се са прошлошћу, то је важан корак у напредовању и расту као особа. Суочавање са трауматичним искуствима и проблемима из прошлости може довести до излечења и унутрашњег мира. Помоћу терапије, саморазвоја и других техника, можемо научити како се носити са својом прошлошћу и расти као особа.
У закључку, игнорисање прошлости може довести до дугорочних последица и изолације. Суочавање са прошлошћу, иако може бити тешко, је важан корак у расту као особе и излечењу. Само суочавањем са својом прошлошћу можемо изградити здрав и испуњен живот без терета из прошлости.
Ali postoje i ljudi koji su moralno jaki i koji vjeruju u dobro u ljudima i koji ne opraštaju i to nije primitivizam
Prvi put čujem da ljudi sa karakterom i krutim životnim stavom asociraju na primitivne sredine i ' zabiti'Постоје мало примитивнији људи,
из забитијих средина,
који имају поприлично "челичан" карактер,
ја бих рекао ограничен ум.
Тај кад нешто зацрта - нема мењања.
Како ти то обично решаваш, да ли си строгKaд кажем мало примитивнији,
имам пред очима рецимо
једног тесара
који, кад му је жена супу сервирала са виљушком,
јео је са том виљушком докле год она није приметила,
извинила се и дала му кашику !!!
Имам и једног молера који је изнервиран жениним (неким) поступцима
отишао у Америку и никада се више није ни јавио !
Оставио је жену и двоје деце !!!
Kaд кажем мало примитивнији,
имам пред очима рецимо
једног тесара
који, кад му је жена супу сервирала са виљушком,
јео је са том виљушком докле год она није приметила,
извинила се и дала му кашику !!!
Имам и једног молера који је изнервиран жениним (неким) поступцима
отишао у Америку и никада се више није ни јавио !
Оставио је жену и двоје деце !!!
Glavno je to da li smo zaista napustili svoj prvobitni život, ili ćemo da se pretvaramo da on ne postoji. To svako za sebe zna odlično. Sve što nam traži pretvaranje je verovatno promena na gore.kako neko može napustiti "svoj život" i ignorisati svoju prošlost i pretvarati se da ne postoji! nešto što postoji, ali se ponašaš kao da nikada nije postojalo?