Pitanje

ono sto i dan danas. pametovanje hiperinteligentne osobe nedozrelom infantilcu i parazitu u srednjim godinama...imam svaki put osjecaj da mi se prevrce zeludac i da cu se onesvijestiti...pa bjezim u drugu sobu ili vani...trebas ovo,trebas ono,razne obaveze i sranja...a meni pun ***** i sebe i zivota...samo seks volim a zbog ostalih stvari bih volio smjesta da umrem...nekad sam imao i hobi,igrao i igrice,ali sad u krizi srednjih godina nije mi nidoceg,povukao sam se totalno,stalno cujem hitnu i bojim se smrti....od psihijatara i psihoterapeuta nikakve koristi,prvi te pretvore u biljku,drugi seru sa filozofijom....tesko zeni sa mnom u braku...kreten i parazit par ekselans.... :(

Poslednja izmena:
Kad gledas svakakve muske debile sa cigarama,intelektualno ogranicene,nakurcene ,bez stava i onda shvatis da su barem 30% devojaka isto takve uu brate...Jos kad su umisljene i misle da one nesto tebe biraju ne ti njih kao ti uzimas sve samo da je zensko,no comment 🤣.Tesko je da nadjes normalnu u ovo vreme,ja sam je srecom naso hvala Bogu 😂

Back