pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
pa pre bi uzeo novu robu neotvaranu. zasto ljudi pre uzimaju nove stvari, a izbegavaju otvorenu robu. dovoljno samo da probijes celofan i roba vredi mnogo manje.Sta ima veze ako nije nevina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pre bi uzeo novu robu neotvaranu. zasto ljudi pre uzimaju nove stvari, a izbegavaju otvorenu robu. dovoljno samo da probijes celofan i roba vredi mnogo manje.Sta ima veze ako nije nevina?
Ja znam vise nevinih razvedenih nego one koje nisu bile nevine.pa pre bi uzeo novu robu neotvaranu. zasto ljudi pre uzimaju nove stvari, a izbegavaju otvorenu robu. dovoljno samo da probijes celofan i roba vredi mnogo manje.
Jeli tebi na pamet pada hoce li dijete biti ok?U mene u ulici 4 slucaja gdje dijete nije rodzeno uredu.Sretni su ovi koji rode zdravo i zivo.ne mora da voli seks, ali bitno je da voli da radja. hteo bi da imam veliku porodicu.
pu pu, pomeri se smesta.Jeli tebi na pamet pada hoce li dijete biti ok?U mene u ulici 4 slucaja gdje dijete nije rodzeno uredu.Sretni su ovi koji rode zdravo i zivo.
Pa nevolim kad ljudi misle da je to ko na pijacu otici i pocnu pricu o puno djece.Jos pomenu koji pol hoce.pu pu, pomeri se smesta.