Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i nije bilo za lepljivu temu posto zastari i info ne vazi posle par dana.Ali je dosta stvari ukinuto iz lepljivih tema. Tipa, giveaway.
Pa apdejtuje seTo i nije bilo za lepljivu temu posto zastari i info ne vazi posle par dana.
Mislim koja svrha lepiti temu koja daje info koji vise ne vazi![]()
Ako se apdejtuje bice gore pri vrhu, i onda takodje nema potrebe da se lepiPa apdejtuje se
ali kad vidim koje su teme sve lepljive ne vidim u cemu je razlikaAko se apdejtuje bice gore pri vrhu, i onda takodje nema potrebe da se lepi![]()
Nije spojio nego ukinuo a poruke prebacio ovdeali kad vidim koje su teme sve lepljive ne vidim u cemu je razlika
nego nema veze to, ko spoji dva foruma u 1![]()
ja to ne bi uradioNije spojio nego ukinuo a poruke prebacio ovde
software, programiranje i igre u jedan. Salatica![]()
Pa dobro, ovde je bitna posecenost podforuma. Nije ko na ES imas 20 tema o programiranju na kojima niko nistaja to ne bi uradio
Mislis da cu ja sad svracati u ovaj kupusPa dobro, ovde je bitna posecenost podforuma.
Pa ne znam, svakako da ce ovo zbuniti ljude, i daje notu neozbiljnosti forumu glede IT-ja.Mislis da cu ja sad svracati u ovaj kupus
Ako nije bilo za lepljivu, zašto je onda svejedno bila lepljiva?To i nije bilo za lepljivu temu posto zastari i info ne vazi posle par dana.
Mislim koja svrha lepiti temu koja daje info koji vise ne vazi![]()
I ja se cudim kako je to dospelo u lepljiveAko nije bilo za lepljivu, zašto je onda svejedno bila lepljiva?
Ne brini se, to se retko desavaDodje ovde neko da traži pomoć za programiranje, hoće da pregleda teme, kad ono 100 tema o video igrama. Nigde veze.
Sve je smućkano kako ne treba. Jedna grupna tema za chat lepljiva. Jedna za gejmere. Tri za operativne sisteme. Iako se u temama nigde ne pominje programiranje.Ne brini se, to se retko desava![]()
Od lepljivih tema ovde ja sam postavio samo macOS, i to pre par danaSve je smućkano kako ne treba. Jedna grupna tema za chat lepljiva. Jedna za gejmere. Tri za operativne sisteme. Iako se u temama nigde ne pominje programiranje.
Onda, šta igrate trenutno nije lepljiva, ali zato omiljene igre i preporuke jeste. A prva tema ima 143 strana što pokazuje aktivnost. Druga tema ima samo 20. Logično je da pričamo o tome šta trenutno igramo. U drugoj temi samo kažem šta mi je omiljena igra i izađem iz teme.
Onda ime teme "Win 10". Zar nije logičnije samo "Windows" kao za preostala dva operativna sistema. Sad treba posebno za svaku verziju nova tema?
Ma ne kažem ja direktno tebi. Pošto si ti moderator, ti si u dogovori sa ljudima koji rade na ovome. Valjda se nešto dogovarate.Od lepljivih tema ovde ja sam postavio samo macOS, i to pre par dana![]()
Pa ono ajde kazi kako bi ti uredila, pa da odradim to. Tj ajde Windows 10 postaje Windows, kafanu odlepljujemo, i? cek da procitam ponovo.Ma ne kažem ja direktno tebi. Pošto si ti moderator, ti si u dogovori sa ljudima koji rade na ovome. Valjda se nešto dogovarate.![]()
Kao što rekoh "Šta igrate trenutno" je nešto što gejmeri koriste. Svašta nešto mogu igrati trenutno. Menjam igre, pričam o toj igri. Dok recimo preporuka i omiljene igre nije aktivno. Jednom kažem omiljenu igru i preporuku. Nije živa tema.Pa ono ajde kazi kako bi ti uredila, pa da odradim to. Tj ajde Windows 10 postaje Windows, kafanu odlepljujemo, i? cek da procitam ponovo.
Pa zive teme i ne idu na sticky, nego ono sto sadrzi koristan info.Nije živa tema