Pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme bane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To i nije bilo za lepljivu temu posto zastari i info ne vazi posle par dana.
Mislim koja svrha lepiti temu koja daje info koji vise ne vazi :P
Ako nije bilo za lepljivu, zašto je onda svejedno bila lepljiva? :D
Meni programiranje i igre nekako ne idu zajedno. Video igre su kategorija za one koji igraju, a ne bave se programiranjem igara. Znači gejmeri. A programeri rade programiranje.

Dodje ovde neko da traži pomoć za programiranje, hoće da pregleda teme, kad ono 100 tema o video igrama. Nigde veze.

Ne brini se, to se retko desava :P
Sve je smućkano kako ne treba. Jedna grupna tema za chat lepljiva. Jedna za gejmere. Tri za operativne sisteme. Iako se u temama nigde ne pominje programiranje.

Onda, šta igrate trenutno nije lepljiva, ali zato omiljene igre i preporuke jeste. A prva tema ima 143 strana što pokazuje aktivnost. Druga tema ima samo 20. Logično je da pričamo o tome šta trenutno igramo. U drugoj temi samo kažem šta mi je omiljena igra i izađem iz teme. :D

Onda ime teme "Win 10". Zar nije logičnije samo "Windows" kao za preostala dva operativna sistema. Sad treba posebno za svaku verziju nova tema?

Sve je smućkano kako ne treba. Jedna grupna tema za chat lepljiva. Jedna za gejmere. Tri za operativne sisteme. Iako se u temama nigde ne pominje programiranje.

Onda, šta igrate trenutno nije lepljiva, ali zato omiljene igre i preporuke jeste. A prva tema ima 143 strana što pokazuje aktivnost. Druga tema ima samo 20. Logično je da pričamo o tome šta trenutno igramo. U drugoj temi samo kažem šta mi je omiljena igra i izađem iz teme. :D

Onda ime teme "Win 10". Zar nije logičnije samo "Windows" kao za preostala dva operativna sistema. Sad treba posebno za svaku verziju nova tema?
Od lepljivih tema ovde ja sam postavio samo macOS, i to pre par dana :P

Pa ono ajde kazi kako bi ti uredila, pa da odradim to. Tj ajde Windows 10 postaje Windows, kafanu odlepljujemo, i? cek da procitam ponovo.
Kao što rekoh "Šta igrate trenutno" je nešto što gejmeri koriste. Svašta nešto mogu igrati trenutno. Menjam igre, pričam o toj igri. Dok recimo preporuka i omiljene igre nije aktivno. Jednom kažem omiljenu igru i preporuku. Nije živa tema.

Back