Pitanje...

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Secam se.Svodim racune sa sobom.Nisam ponosna na neke stvari u zivotu.Ne plasim se tudje osude.Vec svoje.Kod mene je sve: Sto mora jednostavno kad moze komplikovano?!
Stalno iznova i iznova se preispitujem.Svoja razmisljanja,postupke...Ponekad zazalim sto ne mogu nesto,kao neke zene koje poznajem, jednostavno- da zivim.Od danas do sutra.Bez stalnog preispitivanja i mucenja sebe.Gledam koleginicu s posla.Zivi zena.Ne razmislja toliko.Flegma.Poverava mi se ponekad.Kad je pitam: pa dobro jesi li razmislila o tome sta moze da se izrodi iz tvog postupka? nasmeje se i kaze: Joj sto si ti komplikovana.Oladi malo.Razmisljacu kad dodje do toga i ako se desi.
Zasto,bre,ja ne bi tako?
Ne mogu.Moram da po 100 puta izanaliziram svaki postupak,izvagam svaku rec.Jesam li pogresila?I stalno tako.
Pa dokle?Zauvek,izgleda.
Uspomene su cudo.
Pa se zapitam. (ponovo:roll:)
Jesu li mi secanja bas prava? Ili sam ih s vremenom preoblikovala,prilagodila svojim zeljama?
Da li je nacin na koji ja to vidim ispravan?Pa resih da sve to lepo upakujem u blogove.
Ima neko i pametniji od mene.Da cujem i drugo misljenje.
Bolje nego da bacam pare na psihijatra.Ovde to mogu da dobijem za dz.
Jedno vreme sam se ozbiljno nosila mislju da potrazim strucnu pomoc.,
Nije bre normalno da covek bude 'opsednut' citavu deceniju- drugom osobom.
Gledam nesto stranice svojih dnevnika.
Mnogo puta se ponavlja jedna recenica- Jesam li luda?
Procitala sam to negde,pa se tesim: Ludaci se ne pitaju jesu li ludi!

Pa ti si u ovom pitanju dala i dosta odgovora.Naravno da te uspomene mnogo puta promišljane nisu realne.Neke su prilagodjene tvojim željama a druge deformisane tvojim strahovimili ili bespoštednom kritikom koja ti rastače dušu.Ja bih na tvom mestu ostavio i te dnevnike i sve što te čini žrtvom auto sugestije koja je vrlo moćna.Okrenuo bih se sadašnjci i najpre obratio pažnju prirodi i životu oko nas.Izlazak,zalazak sunca su lekoviti trenuci,nebo,drveće,životinje,drugi ljudi sve samo ne kopanje po sebi.Vedro treba živeti,smejati se,život nije tako ožbiljan,nemoj ni ti da budeš.
Ja sam tvoje pitanje ozbiljno shvatio pa rekoh šta znam.Ako sam pogrešio nemoj mi zameriti.Imao sam dobru nameru.Poz.

zxy;bt67283:
Pa ti si u ovom pitanju dala i dosta odgovora.Naravno da te uspomene mnogo puta promišljane nisu realne.Neke su prilagodjene tvojim željama a druge deformisane tvojim strahovimili ili bespoštednom kritikom koja ti rastače dušu.Ja bih na tvom mestu ostavio i te dnevnike i sve što te čini žrtvom auto sugestije koja je vrlo moćna.Okrenuo bih se sadašnjci i najpre obratio pažnju prirodi i životu oko nas.Izlazak,zalazak sunca su lekoviti trenuci,nebo,drveće,životinje,drugi ljudi sve samo ne kopanje po sebi.Vedro treba živeti,smejati se,život nije tako ožbiljan,nemoj ni ti da budeš.
Ja sam tvoje pitanje ozbiljno shvatio pa rekoh šta znam.Ako sam pogrešio nemoj mi zameriti.Imao sam dobru nameru.Poz.

Naravno da ne.Zato i jeste postavljeno ovde..
Tebi hvala na komentaru u iskrenosti:heart:
a nije da nisam probala...da ostavim sve to tamo,u proslosti...izroni odnekud,desi se neki dogadjaj,da pokrene..

Back