Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Operisana sam pre skoro mesec dana i molila gih da li neko moze da mi pojasni sta mi je radjeno u pitanju je zglob ruke.
OP: Resectio anuli fibrosi tend.m.Abd, pollicis longus et m. Ext. pollicis braevis sin.
Hvala unapred
Operisana sam pre skoro mesec dana i molila gih da li neko moze da mi pojasni sta mi je radjeno u pitanju je zglob ruke.
OP: Resectio anuli fibrosi tend.m.Abd, pollicis longus et m. Ext. pollicis braevis sin.
Hvala unapred
imala si otprilike okostavanje zgloba i ojacao je fibrozni prsten zgloba. to su uklonili u regionu micica opruzaca. ovo je notrprilike ali ima ovde doktora koliko oces...ovo je samo prevod... pa neka neko strucniji detaljnije objasni...
a mozda i inisam u pravu.. samo sam preveo..
ext znaci misic opruzac a m .abd misic primicac.. tu te nesto zezalo a levi zglob je u pitanju... pollicis brevis je kratki opruzac...
I ja nadjoh svuda ovaj " tunel", ali to nije nikakva opasna boljkanije bas abd. (abductor) primicac, ali ovo gore je manje-vise ok objasnjeno, ako izuzmemo rec okostavanje
ja pretpostavljam da je u pitanju bio sindrom karpalnog tunela, ali ima jos par dijagnoza koje bi mogle biti.
I ja nadjoh svuda ovaj " tunel", ali to nije nikakva opasna boljka![]()