- Poruka
- 43.045
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikako
ukanalices je ako je vec depresivna
Ako je žena, ne znači da miriše.Ima puno smrdljivih.Neke smrde na odvratne parfeme i dezodoranse.
..... kako misliš, da prestane da pije lekove? ako ima neki drugi zdravstveni problem, onda joj je loš zadah moguće od toga.
Kako jednoj devojki reči da ima neprijatan miris po naški da smrdi ?
Jedino što znam i što bi mogao biti uzrok ove drame jeste, da je depresivna odlazi na sijase i koristi lekove
Kazi sefici nek ona to regulise
Bolje za sve
Svako ima prava da smrdi.. šta tebe boli ****** za to.
Pa iskreno rečeno onda nek sedi kuci i neka smrdi do mile volje
Ali ako se kreće u društvu onda treba da se pridržava norme
Pa ti se prva ne pridržavaš norme kretanja u društvu, šta onda njoj prigovaraš?!
Pa iskreno rečeno onda nek sedi kuci i neka smrdi do mile volje
Ali ako se kreće u društvu onda treba da se pridržava norme
Svako ima prava da smrdi.. šta tebe boli ****** za to.
Ja ne smrdim![]()
Mirišem na šumsku ljubičicu
...ima culo mirisa koje je iziritirano neprijatnim mirisom...ima pravo da joj smeta?
Ti zelis da kazes da je ok sto druga osoba nema osjecaja za ljude u svojoj okolini?
To je ona fora kada tako nadrkana i nezadovoljna svojim zivotom izadjes ujutro iz stana i sikces na ljude oko tebe, zato sto je to tebi takvoj ok?
pa vidi šta je uzrok, možda je stvarno bolesna nešto.... a ne znam kako da saznaš.
meni bi bilo neprijatno da bilo kome kažem da smrdi.
Ima svaki kolektiv nekog srmdljivca. Kad izađe iz prostorije, otvaraju se prozori... svuda ima 1 takav,..žao mi ljudi... E, pričao mi baš zet.. za nekog... čovek stručnjak za IT i svuda putovao, reprezentativni primerak stručnosti, car i bog...al smrdi ebote na konferencijama, sanstancima...neuredan je, ne kupa se... i skrenuli su mu pažnju i ništa...i na kraju čoveka smenili, ne znam gde je sada....kakva glupost...
kažem opet, sve-sve, kapiram zdravstvo ima svoja pravila, ja ne bih mogao da izgovorim "smrdiš"...ebem ga..eto, mali sam nježnik ( :
Nije samo smrad ono što moraš eliminisati da ispuniš norme.
- - - - - - - - - -
E Boki, ne serri svega ti.
Možda bih ti i odgovorila i objasnila štogod da mislim da možeš da shvatiš.
Al' ne mislim, pa ću te preskočiti. A preskoči i ti mene.
A šta bi to još ja morala po tvome ?
(Evo svađe vidi se iz aviona)
Pa i ona me pitala "wie sagt man das am besten"
Keine Ahnung Chefin
![]()
E Boki, ne serri svega ti.
Možda bih ti i odgovorila i objasnila štogod da mislim da možeš da shvatiš.
Al' ne mislim, pa ću te preskočiti. A preskoči i ti mene.
Seisch es ihre eifach so direkt...sorry, mir sind keine Chinde meh...chansch bitte a chli meh uf dini Hygiene luege...bitte (:
- - - - - - - - - -
Zasto da te preskacem, mame ti?
Pa tako jedan drzak odgovor kao od tebe ne treba ignorisati vec ti njime natrljati nos...shvatas.
Ti da mozes nesto shvatiti ne bi po cijeli dan bila na forumu...idi i uradi nesto korisno u zivotu pa ce mo se onda grudvamo mogucnostima.
Pa ne moraš, to je poenta. Vidiš kako napredujemo. Ne mora ni ona po tvome. I to je poenta.
Ja ne znam ko će s kim da se svađa. Ipak ovde držim neki nivo kad su svađe u pitanju, pa paramecijume preskačem.
Seisch es ihre eifach so direkt...sorry, mir sind keine Chinde meh...chansch bitte a chli meh uf dini Hygiene luege...bitte (:
- - - - - - - - - -
Zasto da te preskacem, mame ti?
Pa tako jedan drzak odgovor kao tvoj ne treba ignorisati vec ti njime natrljati nos...shvatas.
Ti da mozes nesto shvatiti ne bi po cijeli dan bila na forumu...idi i uradi nesto korisno u zivotu pa cemo tek onda da se grudvamo izjavama ko je za sta sposoban.