Pitanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.045
Kako jednoj devojki reči da ima neprijatan miris po naški da smrdi ?

Jedino što znam i što bi mogao biti uzrok ove drame jeste, da je depresivna odlazi na sijase i koristi lekove

nikako
ukanalices je ako je vec depresivna

Ako je žena, ne znači da miriše.Ima puno smrdljivih.Neke smrde na odvratne parfeme i dezodoranse.

..... kako misliš, da prestane da pije lekove? ako ima neki drugi zdravstveni problem, onda joj je loš zadah moguće od toga.

Sinoc sam bila kod jednog pacijenta koji mi se odmah požalio na dotičnu devojku jutarnje smjene rekao je da je odmah nazvao i javio da ta mala više nesmije dolaziti kod njega, kaže da je 2 sata morao da sedi u promaji umotan u ćebe da bi isterao smrad iz stana

Opasno se oseti na znoj

Nije prvi što se požalio

A i samnom je išla 2 dana i morala sam držati prozor otvoren od auta

Nebi htela da je uvredim ali trpiti isto više nemogu

Pa iskreno rečeno onda nek sedi kuci i neka smrdi do mile volje

Ali ako se kreće u društvu onda treba da se pridržava norme

pa vidi šta je uzrok, možda je stvarno bolesna nešto.... a ne znam kako da saznaš.

meni bi bilo neprijatno da bilo kome kažem da smrdi.

Ima svaki kolektiv nekog srmdljivca. Kad izađe iz prostorije, otvaraju se prozori... svuda ima 1 takav,..žao mi ljudi... E, pričao mi baš zet.. za nekog... čovek stručnjak za IT i svuda putovao, reprezentativni primerak stručnosti, car i bog...al smrdi ebote na konferencijama, sanstancima...neuredan je, ne kupa se... i skrenuli su mu pažnju i ništa...i na kraju čoveka smenili, ne znam gde je sada....kakva glupost...

kažem opet, sve-sve, kapiram zdravstvo ima svoja pravila, ja ne bih mogao da izgovorim "smrdiš"...ebem ga..eto, mali sam nježnik ( :

Svako ima prava da smrdi.. šta tebe boli ****** za to.

...ima culo mirisa koje je iziritirano neprijatnim mirisom...ima pravo da joj smeta?

Ti zelis da kazes da je ok sto druga osoba nema osjecaja za ljude u svojoj okolini?
To je ona fora kada tako nadrkana i nezadovoljna svojim zivotom izadjes ujutro iz stana i sikces na ljude oko tebe, zato sto je to tebi takvoj ok?

Ja ne smrdim :)

Mirišem na šumsku ljubičicu

Nije samo smrad ono što moraš eliminisati da ispuniš norme.

- - - - - - - - - -

...ima culo mirisa koje je iziritirano neprijatnim mirisom...ima pravo da joj smeta?

Ti zelis da kazes da je ok sto druga osoba nema osjecaja za ljude u svojoj okolini?
To je ona fora kada tako nadrkana i nezadovoljna svojim zivotom izadjes ujutro iz stana i sikces na ljude oko tebe, zato sto je to tebi takvoj ok?

E Boki, ne serri svega ti.
Možda bih ti i odgovorila i objasnila štogod da mislim da možeš da shvatiš.
Al' ne mislim, pa ću te preskočiti. A preskoči i ti mene.

pa vidi šta je uzrok, možda je stvarno bolesna nešto.... a ne znam kako da saznaš.

meni bi bilo neprijatno da bilo kome kažem da smrdi.

Ima svaki kolektiv nekog srmdljivca. Kad izađe iz prostorije, otvaraju se prozori... svuda ima 1 takav,..žao mi ljudi... E, pričao mi baš zet.. za nekog... čovek stručnjak za IT i svuda putovao, reprezentativni primerak stručnosti, car i bog...al smrdi ebote na konferencijama, sanstancima...neuredan je, ne kupa se... i skrenuli su mu pažnju i ništa...i na kraju čoveka smenili, ne znam gde je sada....kakva glupost...

kažem opet, sve-sve, kapiram zdravstvo ima svoja pravila, ja ne bih mogao da izgovorim "smrdiš"...ebem ga..eto, mali sam nježnik ( :

Kapiram

Mislila sam da je direktno pitam da li ima neke zdravstvene smetnje jer se malo jače oseti na znoj jer polazim od toga da nije do higijene (prodam joj mooda za bubrege)

Nije samo smrad ono što moraš eliminisati da ispuniš norme.

- - - - - - - - - -

A šta bi to još ja morala po tvome ?

(Evo svađe vidi se iz aviona)

jao, ja ne bih mogla da kazem, pa neka smrdi kao fuga.
eventualno nekako zaobilazno da je pitas koji dezodorans koristi, sta znam..imam ja poznanicu, znam pouzdano da je zena cista i uredna,ali se oseti na znoj, da ne poverujes. hormoni, ne pomaze apsolutno nista, nema sta nije probala. niko od nas joj nikada nije rekao bilo sta u vezi toga, svesna je i sama situacije i bas mi bude zao, kada vidim da joj je neprijatno.
a i taj sto je dva sata vetrio sobu, jeste sad..
ako je samo do nedostattka licne higijene, lako je resivo.

Pa i ona me pitala "wie sagt man das am besten"

Keine Ahnung Chefin

:)

Seisch es ihre eifach so direkt...sorry, mir sind keine Chinde meh...chansch bitte a chli meh uf dini Hygiene luege...bitte (:

- - - - - - - - - -

Zasto da te preskacem, mame ti?
Pa tako jedan drzak odgovor kao tvoj ne treba ignorisati vec ti njime natrljati nos...shvatas.
Ti da mozes nesto shvatiti ne bi po cijeli dan bila na forumu :)...idi i uradi nesto korisno u zivotu pa cemo tek onda da se grudvamo izjavama ko je za sta sposoban.

Seisch es ihre eifach so direkt...sorry, mir sind keine Chinde meh...chansch bitte a chli meh uf dini Hygiene luege...bitte (:

- - - - - - - - - -

Pa tako jedan drzak odgovor kao od tebe ne treba ignorisati vec ti njime natrljati nos...shvatas.
Ti da mozes nesto shvatiti ne bi po cijeli dan bila na forumu :)...idi i uradi nesto korisno u zivotu pa ce mo se onda grudvamo mogucnostima.

Brate ti meni ne možeš da natrljaš nos. . Ni ti niti iko odavde. To je poenta. I stvarno ne vidim šta doživljavate mentalnu erekciju kada vidite moj nik. Pobrkali ste me s nekim očigledno.

Pa ne moraš, to je poenta. Vidiš kako napredujemo. Ne mora ni ona po tvome. I to je poenta.
Ja ne znam ko će s kim da se svađa. Ipak ovde držim neki nivo kad su svađe u pitanju, pa paramecijume preskačem.

Znaš šta

Ona hoće da završi za medicinsku sestru

I sad ti meni reči kako da posavetuje pacijenta i kako tako smrdljiva može biti dio lanca lečenja i njege bolesnih osoba !?

Pacijent koji se žalio je debeo visi 24 sata na kisiku ali svako jutro hoće da se tušira i tuširamo ga ! Znaći ako jedan 86 godišnjak neće da vonja a dodje jedna od 20 godina koja ubija smradom imao bi puno pravo da joj kaže "devojku ti mene hoces tuširate a sama sebe neznaš iztusirati "

Bili ti sela frizeriki pod makaze koja ima neurednu i smrdljivu kosu ?

- - - - - - - - - -

Pa tako jedan drzak odgovor kao tvoj ne treba ignorisati vec ti njime natrljati nos...shvatas.
Ti da mozes nesto shvatiti ne bi po cijeli dan bila na forumu :)...idi i uradi nesto korisno u zivotu pa cemo tek onda da se grudvamo izjavama ko je za sta sposoban.

Lieber Gott

Schweizer?

Back