Pitanje

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
Bila sam par dana u srbiji i imala sam konflikt sa jednim tipom gde sam izašla kao pobednik uz pomoć trika ili lude moje glave gde sam stavila sve na jednu kartu

Ipak da pitam

Da li milicioner ili inspektor ima pravo da mene pokuša kazniti ako on nije na službi ?

Fala

Ziva nisam da cujem trik :ceka:

Vozim se kroz Kraljevo vreme je bilo fenomenalno toplih 20 stepeni prozor od auta otvoren :manikir: ulazim u kružni tok kad auto pored mene tip vrisnu

Alo gospdjo prešli ste crveno
Ja kazujem da sigurno nisam

On u medjuvremenu mase nekim karticama iz auta i pita da li ja njega pravim budalom (tu skuzim da hoće da mi stavi do znanja da je neki cajkan)

Kazujem da ja njega nepravim budalom ali on mene očito hoće da napravi budalom zatim sam rekla neka me sad službeno zaustavi a ne da se dere iz auta i da moje auto ima ugrađenu kameru .....

Pobesneo je i otišao svojim putem

Zbog toga moje pitanje da li on ima pravo kad nije na službi već ima slobodnih vikend da zajebavva auta sa stranim tablicama

:ceka:

Bila sam par dana u srbiji i imala sam konflikt sa jednim tipom gde sam izašla kao pobednik uz pomoć trika ili lude moje glave gde sam stavila sve na jednu kartu

Ipak da pitam

Da li milicioner ili inspektor ima pravo da mene pokuša kazniti ako on nije na službi ?

Fala

Jel si sigrna da Dee nije sisao sa planine da te vodi na kafu?

trebala si da mu kazes:''pandur,puši ga''.nista ne znas paranorma :manikir:

Pa u sustini sam to i rekla samo na fin način :mrgreen:

mozda ima pravo da te prijavi

nista, sad kad se pojavi Dee ti mu se nakrsi majke :lol:

Kome da me prijavi ? ja mislim da je on mene hteo odrati za 50 eura al je video da nisam naivkusa plus što misli da stvarno imam cameru u autu a nisam prošla crveno !

tvoja pogresna itepretacija, ja sam reko sta mislim da ima pravo, dal si ti prola ili ne ja to ne mogu znati a jos manje da kometarisem to

- - - - - - - - - -

ovo za profi vozaca necu ni da kometarisem

Back