gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Jel vi morete imati multiple radosti ? Kako mi zemske to mozhemo zamisliti i shta SE To kod vas deshava ....a....?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dokle vise?odmori malo.
Šta su to multiple radosti? Sreća, sreća, radost, sreća, uživancija (Sunđer Bob)?
da nabrajamo sta nas raduje?
Jel vi morete imati multiple radosti ? Kako mi zemske to mozhemo zamisliti i shta SE To kod vas deshava ....a....?
Orgazam
od glupih tema?Ti malo odmori
od glupih tema?
A to, teško da ćeš dobiti odgovor, mi matori mladići ništa seks pre braka, oženjene žene ne puštaju da dangube ovde, a srećno razvedeni i udovci se oporavljaju od bračnog života i nije im do toga.Orgazam
A to, teško da ćeš dobiti odgovor, mi matori mladići ništa seks pre braka, oženjene žene ne puštaju da dangube ovde, a srećno razvedeni i udovci se oporavljaju od bračnog života i nije im do toga.
Ejakulacija je orgazam, ne znam kako bih mogao da ejakuliram vishe puta zaredom, mada ima taj neki tantrichki ili kako se vetj zove, al ja sam verovanja da je to ko feng shui, mlatjenje prazne slame.