Pitanje?

JovanF

Aktivan član
Poruka
1.283
Posto vidim sa prethodnih tema da skoro svi kao nesto varaju partnere i skoro svima je to normalno evo pitanja za vas forumase da li bi ste voleli da vas partner ima jos nekog pored vas i da li vam to zaista ne bi smetalo?

Posto vidim sa prethodnih tema da skoro svi kao nesto varaju partnere i skoro svima je to normalno evo pitanja za vas forumase da li bi ste voleli da vas partner ima jos nekog pored vas i da li vam to zaista ne bi smetalo?

To sto vidis,lose vidis.Ovde su u glavnom oni koji ne varaju,vec se glupiraju i ubijaju dosadu.Vremenom ces shvatiti da sam bio u pravu.
Da li bi mi smetalo da ima jos nekog?Pa naravno da bi mi smetalo,svakom smeta tako nesto,mojne da se lazemo:lol:

Ako ja umem da brojim, samo su jedan forumaš i jedna forumašica rekli eksplicitno da varaju partnere, a osim Blajbija nisam primetila da je iko rekao da je to normalno.

Ne bih volela. Ne podrzavam prevaru. Ne bih ni ulazila u vezu sa nekim ko mi i u tom segmentu ne uliva sigurnost. Naravno nikada ne mozes 100% biti siguran, ali bih izbegavala izrazeno nemirne tipove, za bas vezu. Nisam ni ja bas sklona tim izletima.
Ali...
Nije prevara najgore sto se od partnera moze doziveti. Postoje mnooogo gore stvari.
U nekim situacijama je cak opravdavam.

To sto vidis,lose vidis.Ovde su u glavnom oni koji ne varaju,vec se glupiraju i ubijaju dosadu.Vremenom ces shvatiti da sam bio u pravu.
Da li bi mi smetalo da ima jos nekog?Pa naravno da bi mi smetalo,svakom smeta tako nesto,mojne da se lazemo:lol:

pa citam tako teme i steknem utisak da je svima ok da prevare partnera - mozda sam i pogresan utisak stekao :think: - pa cisto da proverima ako je svima ok da prevare pretpostavljam da im je ok i da njihov partner tu i tamo svrljne?

...ne dozvoli da padnes pod uticaj drugih...ostani svoj i slusaj svoje nagone...COPORISANJE je samo za one sa nedostatkom razuma i sigurnosti u sebe...

Ne brini tesko ja padam pod tudje uticaje, nego me cisto interesuje kakva bi reakcija bila da se njima desava jer ovi kojima je to ok uvek nadju neko "opravdanje" kad oni to rade.

Ne brini tesko ja padam pod tudje uticaje, nego me cisto interesuje kakva bi reakcija bila da se njima desava jer ovi kojima je to ok uvek nadju neko "opravdanje" kad oni to rade.

...to i jeste njihova reakcija...VRACAJU istom mjerom...
Njima se to i desava...zato to i rade (:

Poslednja izmena od moderatora:
Sve je to stvar karaktera. Neko ko ima i trunku samopostovanja prema sebi (ako vec nema prema parneru) ne bi sebi dozvolio da se sunja, krije, zavlaci, petlja i laze, a to neminominovno ide uz prevaru.
To mi je nekako prva asocijacija. Cesto se pominjala i prevara iz osvete (on/a je mene, sacu ja njega/nju), to mi narocito nije jasno.

Sve je to stvar karaktera. Neko ko ima i trunku samopostovanja prema sebi (ako vec nema prema parneru) ne bi sebi dozvolio da se sunja, krije, zavlaci, petlja i laze, a to neminominovno ide uz prevaru.
To mi je nekako prva asocijacija. Cesto se pominjala i prevara iz osvete (on/a je mene, sacu ja njega/nju), to mi narocito nije jasno.

...to su kukavice koje ne smiju naraviti KRATAK REZ i nastaviti dalje (: ...u pravu si kad kazes da samopostovanje igra veliku ulogu...
Znas, mnogi govore i tvrde da CILJ NE TREBA BIRATI SREDSTVA ali to je velika zabluda. Takve stvari se ne zavrsavaju dobro, NIKADA.

A to...tipa, prevarila si pa cu ti vratiti je na najnizoj ljestvici ljudstva...

pa bilo je par njih za koje ne bih mario i moglo se dobro na njima zaraditi, al samo sto njima nije predstavljalo problem inace ja ne bih..zbog njih kad sam dobra dusica:heart2:

Svakom normalnom bi to smetalo. Ako voliš nekoga istinski, umom, srcem i dušom, niko dugi ti ne treba.

Nisam varala. Mene jesu. Nisu se čisto "dali" srcem i dušom. Isto mislili i osećali. Teško mi je to palo. I uvek će da boli me. Valjda me zato i razbolelo sve.

Očito nismo svi za sve ljude. Niti je svima isti pojam vernosti, odanosti & ljubavi. Šta znači čeznuti. Najdivnije misliti. I brinuti. Čak i kada ste odgurnuti. I zbrisani.

Ali, da...šta ja znam ionako. Ja sam kao dete, iz druge priče i planete. :D

:hvala:

Pogresan zakljucak si izveo, to kao prvo, generalizacije se jezim, drugo ne bih volela, naravno da bi smetalo...

JovanF
user-online.png
pogresno vreme ili svet?

Zainteresovan član
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_pos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
reputation_highpos.png
Učlanjen19.01.2013.PolmuškiLokacijaBeogradPoruke145Reputaciona moć3

icon5.png
Pitanje?

"Ljudska glupost i svemir su neograniceni, samo za svemir nisam potpuno siguran." A.E.

Ne smeta samo onom koji ne voli i vara onaj koji ne voli ( rizikujuci da izgubi ono do cega mu nije stalo), samo mi nije jasno sto su jos uvek zajedno?
To pitanje bih postavila. Sto neki zive zajedno uprkost tome sto im ne ide?

Back