Don Corleone Primećen član Poruka 515 08.10.2010. u 14:40 - Pitanje #1 Imam Citroen C5, i u toku voznje mi se nekad cuju tupi udarci u zadnjem trapu auta,kado da nesto udara u gepeku.Sta moze da bude razlog tog lupanja!
Imam Citroen C5, i u toku voznje mi se nekad cuju tupi udarci u zadnjem trapu auta,kado da nesto udara u gepeku.Sta moze da bude razlog tog lupanja!
MilosB Iskusan Poruka 6.571 08.10.2010. u 15:35 - Pitanje #2 Silen blokovi, amortizeri, otkacen auspuh... ko zna sta jos... Odes u servis pa redom kontrolisete,
botr Iskusan Poruka 6.162 08.10.2010. u 17:20 - Pitanje #3 MilosB: Silen blokovi, amortizeri, otkacen auspuh... ko zna sta jos... Odes u servis pa redom kontrolisete, Kliknite za proširenje... Makazice gepeka, ispao pampur koji sprecava da auspuh udara u pod ...
MilosB: Silen blokovi, amortizeri, otkacen auspuh... ko zna sta jos... Odes u servis pa redom kontrolisete, Kliknite za proširenje... Makazice gepeka, ispao pampur koji sprecava da auspuh udara u pod ...
PetrolBoy Poznat Poruka 7.577 08.10.2010. u 21:55 - Pitanje #4 Mozda ima neko u gepeku Salu na stranu, majstoru pa ce on sve rijesti to fino
M MrGiovanni Primećen član Poruka 637 08.10.2010. u 22:51 - Pitanje #5 MAREKNIN: kado da nesto udara u gepeku.Sta moze da bude razlog tog lupanja! Kliknite za proširenje... Vezan kinez u gepeku! Sacu zovem maricu
MAREKNIN: kado da nesto udara u gepeku.Sta moze da bude razlog tog lupanja! Kliknite za proširenje... Vezan kinez u gepeku! Sacu zovem maricu