Pitanje

Ne razumem sta vidi na drugim ako mu je zena atraktivna, ja mislim da je on samo ljubomoran na nju pa hoce da ispadne frajer, iako ona verovatno ne zna da on voli da flertuje. Pretpostavljam i da izgleda gore od nje.

Imam jednog prijatelja, ozzenjen, 1o -tak godina u srecnom braku..
Zzena mu zgodna plavusha(on misli da je normalna, ljudima curi voda na usta kad je vide, uvek je sredjena, utegnuta)
U normalnom su braku, porodica, deca, posao.. :)
U sexu s njom zadovoljan i uveren je i da je i ona..znachi, idealno..
On se chesto krece u raznoraznim drushtvima, zeza se sa devojkama i zzenama, flertuje, muva ih..a kad se zzene upecaju i on vidi da je to gotova stvar,
povlachi ruchnu, okrene na shalu da njoj ne bi bilo neprijatno i povlachi se. :neutral:
100 puta je mogao da predje zabranjenu granicu i udje u avanturu s nekom, al nije nikad.
Kazze da bi prelaskom te granice mnogo toga stavio na kocku, za malo avanture i uzzitka..a puno njegovih drugara bez problema to uradi i njega zayebavaju
da je shonja.. :confused:
Mislite li da je u redu ovakvo njegovo ponashanje prema zzenama i ko je u pravu- on ili njegovi prijatelji?

niko,,on je nezreo,a oni su jos vise od njega...

Onaj koji ne reaguje na zenski rod,kao muskarac..i nije muskarac.Ozenjen ili ne..u vezi ili ne...A muska reakcija na zensku pojavu je valjda poznata.Od pogleda do erekcije.Tako je to priroda uradila.

Back