Pitanje

allice:
Za mushki svjet a moze i zenski naravno da uchestvuje:

Shta je to za vas pojam " istinski neiskavrene, poshtene djevojke"?

i za kraj...na koji nachin biste zeljeli vi da vam partner iskaze svoju ljubav i poshtovanje( necemo se ogranichavati samo na sexualne igrice vec i druge emocije i dela)?

Joj, sad ce me razapeti...

Evo - za mene su istinski neiskvarene i postene devojke one KOJE NE LAZU i one KOJE UMEJU DA SE ISKRENO POKAJU!

NAJVECI stepen iskazivanja ljubavi za mene je ISKRENOST!

Niko od nas nije svetac, ali odbijanje da prihvatimo, priznamo i pokajemo se za grehove - e to jeste lose.

Zex:
Joj, sad ce me razapeti...

Evo - za mene su istinski neiskvarene i postene devojke one KOJE NE LAZU i one KOJE UMEJU DA SE ISKRENO POKAJU!

NAJVECI stepen iskazivanja ljubavi za mene je ISKRENOST!

Niko od nas nije svetac, ali odbijanje da prihvatimo, priznamo i pokajemo se za grehove - e to jeste lose.

evo kajem se!!!! :D

Kajati se za grehove...dobro...greh je nesto mnogo jace nego nesto sto je svakodnevna pojava u vezi...nauciti iz gresaka da...ne volim igre ustanovljavanja krivice...da bi se kajao moras biti KRIV...a niko nam nije kriv za srecu ili nesrecu u zivotu (osim krupnih grehova-eno ih zaista u bibliji onako kako jeste)
Da ti bude iskreno zao ako si povredio necim osobu do koje ti je stalo je nesto sasvim drugo. Retko ko ide zaista s otvorenom namerom da povredi bice koje voli...a mi smo skloni da odgovornost za sva nasa stanja pripisujemo partneru...pa se ovaj ocas nadje na optuzenickoj klupi...
Slazem se s tobom da je veliki problem sto neki nisu spremni da sebe i svoje akcije sagledaju u realnom svetlu, i iz ugla one druge osobe i ponekad makar prihvate da nisu bili u pravu...iskrenost prema samom sebi i prema partneru u tom slucaju tumacim kao demonstraciju zrelosti, i ako si tako mislio potpuno se slazem s tobom.
Samo josh da kazem da je izraz: POSTENA devojka izuzetno nesrecan i prevazidjen, i da se ipak odnosi iskljucivo na seksualnost tj nevinost devojke a ne i na njen kvalitet kao osobe.

Ma nisam mislio na te grehove, nego na neispravne (koji glup izraz) postupke.
Ma znas ti dobro na sta sam mislio.

@Novalsta
Sto se kajes? Sto ga nisi maznula kad je bilo slab? :D

Back