Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eraserhead:Patriotism.
Nacionalizam na zapadu kao reč ima negativno značenje.
Nikad nećeš čuti njihovog političara kako za sebe kaže da je "nacionalista".
Nexus 6:National flag, National food, National Security Agency, The National Hospital for Neurology and Neurosurgery, National ovo, National ono...i tako u nedogled...
mislim...izvini...
mozda si pobrkao sa Rusijom...tamo je WWII nazvan Veliki Patriotski rat...
tacno je da neces cuti politicara da kaze da je nacionalista...
zato sto se to podrazumeva...
ta dva pojma, patriotizam i nacionalizam, na zapadu, oznacavaju istu stvar...to samo mi ovde otkrivamo Ameriku sa "nisam ja nacionalista, ja sam patriota"
svet je podeljen na nacionalne drzave, i tako da ako si patriota, onda si i nacionalista...
ali u srpsku naciju se ubrajaju svi koji su rodjeni i zive ovde...bilo kog porekla...
Nexus 6:National flag, National food, National Security Agency, The National Hospital for Neurology and Neurosurgery, National ovo, National ono...i tako u nedogled...
mislim...izvini...
mozda si pobrkao sa Rusijom...tamo je WWII nazvan Veliki Patriotski rat...
tacno je da neces cuti politicara da kaze da je nacionalista...
zato sto se to podrazumeva...
ta dva pojma, patriotizam i nacionalizam, na zapadu, oznacavaju istu stvar...to samo mi ovde otkrivamo Ameriku sa "nisam ja nacionalista, ja sam patriota"
svet je podeljen na nacionalne drzave, i tako da ako si patriota, onda si i nacionalista...
ali u srpsku naciju se ubrajaju svi koji su rodjeni i zive ovde...bilo kog porekla...
Sivonja:Danas je najveća vrednost i najviši izraz demokratije ženidba i udadba homoseksualaca i lezbejki kao i njihovo usvajanje dece. Recimo to su evropske vrednosti za koje se mora priznati da su natura recognita. A američke vrednosti su još korak dalje,a to je da se od muškarca postane žena ili da se eventualno poseduju oba pola čije je futurološko plastificirano otelovljenje Majkl Džekson.Tako reče onaj reper Vajklef: "Postati od crnog dečkića - bela žena"...."to je Amerika".
Tereskova:Da u evropske vrednosti spadaju i prava alternativnih verskih zajednica i seksualnih manjina. Cak i oni koji preteruju imaju pravo na to sve dok nikoga ne ugrozavaju. I drzava treba da stiti to njihovo pravo. A u srBske vrednosti valjda spada kad Pahomije naguzi decake.
Tereskova:Da u evropske vrednosti spadaju i prava alternativnih verskih zajednica i seksualnih manjina. Cak i oni koji preteruju imaju pravo na to sve dok nikoga ne ugrozavaju. I drzava treba da stiti to njihovo pravo. A u srBske vrednosti valjda spada kad Pahomije naguzi decake.
A kako to tebe lično "ugrožava" postojanje nacionalista u Srbiji?
Radikali ugrozavaju sve Srbe.
Sivonja:Opijati ugrožavaju svako ljudsko biće.
Tereskova:Jos pitas? Unistili ste onako lepu zemlju, udaljili nas od Evrope, satanizovali u svetu, ponizili, ukaljali, sveli na status parije. Naravno da vas treba zabraniti.
Radikali ugrozavaju sve Srbe.
Tereskova:Kakvi sa opijati?
Tereskova:Mislis na ustanovu u koju treba smestiti vas *****e?
Ne moze, sva mesta su prebukirana. Mnogo vas ima i na slobodi.
Tereskova:Mislis na ustanovu u koju treba smestiti vas *****e?
Ne moze, sva mesta su prebukirana. Mnogo vas ima i na slobodi.
Standard, Sloboda govora...Zashtita radne snage........Duh Sekire:Шта су за вас европске вредности?
Доста се често помиње ова фраза, па ме занима има ли ту неког садржаја или је реч само о флоскули.
prosecna plata nije pokazatelj ekonomske snage jedne drzave..u obzir se mora uzeti razvijenost svih nivoa infrastrukture,mogucnosti za dalji privredni razvoj itd..a da ne ulazimo u tachnost podataka o prosecnoj plati i broju zaposlenih u belorusiji,posto te podatke azurira lukashenkova administracija..pa imali smo i mi do 2000.jednog takvog koji je govorio kako ovde teku med i mleko...dok je stanje na terenu bilo mnogo drugacije...Duh Sekire:Видесмо на овом форуму да је просечна плата у Белорусији једнака оној у Србији, а имају мање незапослених...
roll:
goxy:Standard, Sloboda govora...Zashtita radne snage........