DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.525
Amerika je mrtva odavno .Kod nas u Americi .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerika je mrtva odavno .Kod nas u Americi .
Sad je oživljena kad je rusobudala smenjenaAmerika je mrtva odavno .
Najzaduzenija zemllja na svetu ,to je mrtva zemlja.Sad je oživljena kad je rusobudala smenjena
Amerima nista ne fali dok postoji britanska imperija....i evropske kolonije....cak i glupe svede ce se odreci svoje suverenosti da spasavaju ameriku, jer su kolonija...Najzaduzenija zemllja na svetu ,to je mrtva zemlja.
Ne postoji nikakav dug to je mitNajzaduzenija zemllja na svetu ,to je mrtva zemlja.
Коначно нуклеарни рат који ви презрени на свијету сањате већ деценијама.
Имаш три поена.
Nuklearno razaranje agresora (krivoslavne anticivilizacije)Podseti me sta bi ono onomad kad SSSR postavi neke rakete na Kubi....
Postoje dva puta sa te tacke - nuklearni rat ili deeskalacija.
Deeskalacija znaci da se zapad povuce i prepusti Ukrajinu Rusiji i Rusima.
Za koju si ti varijantu?
Nuklearni rat ili deeskalaciju?
Od priče da će osvojiti Lisabon, sada Klutin tvrdi da su ga sabili kao poslednjeg majmuna.![]()
Sabijen?Ne bih se ja baš radovao tome. Ko je sabijen i očajan svašta još može da učini, a u ovom slučaju itekako ima i čime.
Rusija je oduvek bila, jeste i ostace kicma covecanstva. A pedofilsko fasisticki blok je bio, jeste i ostace tumor ovog sveta. Bogu hvala stici ce lek i za to i za njegove metastaze
Blokirali su ti gomilu naloga. Mislim da su te provalili da si clan grupice za piskaranje pedofilsko fasistickog bloka
Sudeci po tome kako su kancelovali skupo naoruzanje i presli na jeftnije varijante, NATO ne oseca nikakvu tenziju po pitanju bilo kakvih ratnih pretnji u skorijoj buducnosti...Само неко ко је изузетно глуп ( као НАТО) може да настави сатеривање пацова када је свима јасно да он више нема где. Да имају бар нешто синапси у својим мозговима схватили би да практично сами себи пуцају у главу јер у тој ситуацији пацов не размишља рационално него једноставно пуца. Можда ипак ја грешим и они нису глупи него је све то уствари план, декадентног, морбидног и злочиначког Запада са својом војном батином по имену НАТО, да се светска популација сведе на 1 000 000 000. Извините али сви који аплаудирате НАТО пакту ми у овом тренутку делујете као тешки морони пошто нико од вас неће бити у тој милијарди којој су власници НАТО пакта наменили да преживи.
Ово би могао да буде мото Коморе приватних извршитеља Србије.Ne postoji nikakav dug to je mit
Postoji privatni ali ne postoji javniОво би могао да буде мото Коморе приватних извршитеља Србије.
Код нас постоје само јавни извршитељи, а реч је о приватним предузетницима којима је поверено спровођење извршног поступка.Postoji privatni ali ne postoji javni
Evo ti dokaz: kod privatnog se izvlačiš iz duga kad daš pare
A kod javnog se tek uvlačiš u dug kad daš pare
Pazi, kako to da meni niko ne pleni imovinu?Код нас постоје само јавни извршитељи, а реч је о приватним предузетницима којима је поверено спровођење извршног поступка.
Народ и правништво ове јавне извршитеље назива приватним извршитељима.
Дакле, не постоје јавни и приватни извршитељи као неке одвојене професије, реч је о једној правосудној професији-јавни извршитељ(законски назив)-приватни извршитељ(незванични назив).
У једном периоду, поверилац је имао право да бира да ли ће извршење спроводити суд или јавни извршитељ.У том периоду 90% поверилаца се опредељивало за суд.Извршитељи нису били популарни јер су имали високе трошкове и тарифе, и они би оплевили дужника и често није ништа остајало за повериоца.Прво се наплаћују трошкови извршења па камата па главни дуг.
Дакле, док је постојала конкуренција суда и извршитеља, судови су их побеђивали, па је власт променила закон и укинула право избора, све мора код извршитеља.
Неће дуго бити 8 милијарди ако се хијена не опамети.