Pitanje za zenski deo Forumske populacije...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mr.D4sty

Zainteresovan član
Poruka
452
Opste je poznato da se scene u kojima dve ili vise zena polno opshte uz raznorazna pomagala,smatraju za vrlo erotske i muskarci se mahom pale na to.
E sad,zanima me,kako vi zene gledate na to??
Znaci li to da je zenama dozvoljeno,na neki nacin,da imaju snosaje sa osobama istog pola,dok mushkarcima nije?
Zasto su dve l3zbejke koje se trljaju i lizu i svashta neshto rade o.k. i sexy a dva tipa su samo dve p3d3rcine??
Kako bi ste vi zene reagovale da vidite 2 mushkarca kako se trte i lizu??Da li bi vam to bilo odvratno ili bi ste im se pridruzile??
Moje misljenje je da su i lezbejke i p3d3ri ista bratija i gadno mi je to da vidim ali me zanima shta vi mislite.

Opste je poznato da se scene u kojima dve ili vise zena polno opshte uz raznorazna pomagala,smatraju za vrlo erotske i muskarci se mahom pale na to.
E sad,zanima me,kako vi zene gledate na to??
Znaci li to da je zenama dozvoljeno,na neki nacin,da imaju snosaje sa osobama istog pola,dok mushkarcima nije?
Zasto su dve l3zbejke koje se trljaju i lizu i svashta neshto rade o.k. i sexy a dva tipa su samo dve p3d3rcine??
Kako bi ste vi zene reagovale da vidite 2 mushkarca kako se trte i lizu??Da li bi vam to bilo odvratno ili bi ste im se pridruzile??
Moje misljenje je da su i lezbejke i p3d3ri ista bratija i gadno mi je to da vidim ali me zanima shta vi mislite.[/QUOTE

nek rade sta hoce samo nek se drze sto dalje od mene ja ne bih mogla sa zenom, a ovi sto ih ti pomenu nek reade sta hoce samo daleko im kuca od moje

Ja sam (ako se i o tome diskutuje, ali necu da ulazim iu polemiku jr je to prica bez kraja i konca) da se gay populaciji nista ne osporava, svako nek radi sta hoce, samo mi to nije sexy...
Da vidim 2 tipa kako se ljube, bilo bi mi odvratno....:)

Skoro da se sto posto slazem sa tobom samo se ne slazem da svako radi bas sta hoce.Zamisli kakav bi to haos bio?
Sto se Kafeholicarke tice-znao sam da ce to da napise!A tamo,kao,"...ja svaki put kada sam prvi put sa nekim,gubim nevinost..." ili tako nekako....cccc....
Kafo,prijavicu te zbog laznog predstavljanja!:lol:

:klap:kako kake muskarci a kad vide dve devojke kako se ljube jezici do poda..nije mi zanimljiv lez sex ali bih se pridruzio uvek

Dijelimo isto misljenje!

pridruzio?
lezbejkama?
pa sta bi ti radio tamo, drzao svijecu?

Ma ljudski je priskociti u pomoc gdje ne pomogne prst i liz ima nesto tvrdje :)! E a vruce i spremne! :per: Dosli bi im kao neko seksi pomagalo :)

Skoro da se sto posto slazem sa tobom samo se ne slazem da svako radi bas sta hoce.Zamisli kakav bi to haos bio?
Sto se Kafeholicarke tice-znao sam da ce to da napise!A tamo,kao,"...ja svaki put kada sam prvi put sa nekim,gubim nevinost..." ili tako nekako....cccc....
Kafo,prijavicu te zbog laznog predstavljanja!:lol:

cekaj...pa to nema veze sa ovim ovde...:)
tacno je sve sto sam napisala, da se sad ne ponavaljam.:rumenko:
sta cu ja kad me puno toga uzbudjuje,
i svaki put uzivam...
:)

pridruzio?
lezbejkama?
pa sta bi ti radio tamo, drzao svijecu?

:lol:e svasta..4 devojke koje se ljube izmedju sebe i svaka od njih je str8..jednostavno znaju se..popile par pica..zezaju se..nemoj verovati ali samo nasu ljudi to gledaju ispod oka..zatucani smo i ograniceni..bice nam bolje kad budemo gledali svoja posla i prestanemo osudjivati druge

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back