PITANJE ZA ŽENSKE ČLANOVE FORUMA

ŠTA JE OD OVOGA DOLE TAČNO

• POD 1.

• POD 2.

• POD 3.

• POD 4.

• POD 5.

• POD 6.

• POD 7.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

kristiansand

Veoma poznat
Poruka
10.393
KOLIKO SU OVE KONSTATACIJE DOLE TAČNE AKO IZUZMEMO ČINJENICU DA UKUSI O LEPOTI DO NEKE MERE odnsono NIVOA, VARIRAJU?

1. Prvo što je najvažnije i devojkama i muškarcima je to što se obično naziva, "To nešto" a radi se o skupu karakternih osobina neke osobe čija kombinacija svaku osobu čini jedinstvenom kao što je i DNK svake osobe jedinstven.

2. Drugo što je važno devojkama je LICE.
Nemojte ovo da uzmete kao STRIKTNU definiciju već je shvatite kao apsolutno većinsku pojavu ali i kao neko pravilo koje ima nešto izuzetaka.

3. Dakle devojke koje imaju PRELEPO LICE a nisu baš nešto zgodne nekako po defaultu vide sebe sa lepuškastim, simpatičnim muškarcima.

4. Devojke koje imaju LEPUŠKASTO LICE i ZGODNE SU u početku sebe stavljaju u koš sa MUŠKARCIMA KOJI IMAJU JAKO LEPO LICE.

5. Devojke koje su ZGODNE a imaju PROSEČNO, kako ga ja zovem, bezizražajno i totalno neupadljivo lice, nekako se stavljaju u koš sa simpatičnim muškarcima.
Itd....

6. E sada zbog poteškoća oko pronalazka partnera sa istim karakternim osobinama koji je tbog toga po defaultu i jedno 20% lepši osobi sa kojom je, prave se kompromisi pa tako NE-RETKO imaš razne kombinacije među ovim kategorijama.

7. Žene koje su lepe sa žminkom bez iste nisu ni približno lepe. U to sam se uverio po 100 puta a poslednji put kod jedne plave voditeljke koja vodi emisiju o Beogradu svakog popodneva, mislim da se preziva Tomašević. Razlika je bila tolika da nisam mogao da verujem ali bi me ipak interesovalo šta same žene misle o tome.

Dakle postavio sam anketu na kojoj će te moći da glasate kada mislite da je neka od konstatacija pod određenim rednim brojem tačna.

ne kapiram šta ovim pokušavaš sebi da dokažeš.. da je za to što si dosadan ženama odgovorno tvoje lice koje više nije lepo kao što je bilo? :confused:

Ne.
Lice ne može biti ružnije nego što je bilo posle samo par godina, to je isto kao ono što ja vidim na ženskiom licima.
To da sam dosadan, već znam.
Već me samo interesuju čisto odgovori na ova pitanja, koliko su tačni, shvati to tako.
Ali sam pogrešno postavio anketu i nisam dao mogućnost višestrukog odgovora.

melanholija bas da je zabavna...
I za tebe važi ovo gore. Melanholija je zabavna, naravno. Kada sediš sam u mraku i slušaš melanholičnu muziku.
Recimo... "Bjork" ili "Diatonis" a može i da se gleda po neki dobar film, tipa "4 sobe" ili nešto što sam upravo odgledao ponovo a što bi na neki način takođe moglo imati veze sa melanholijom "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo".

melanholija bas da je zabavna...
I za tebe važi ovo gore. Melanholija je zabavna, naravno. Kada sediš sam u mraku i slušaš melanholičnu muziku.
Recimo... "Bjork" ili "Diatonis" a može i da se gleda po neki dobar film, tipa "4 sobe" ili nešto što sam upravo odgledao ponovo a što bi na neki način takođe moglo imati veze sa melanholijom, "Wir Kinder vom Bahnhof Zoo".

1. Prvo što je najvažnije i devojkama i muškarcima je to što se obično naziva, "To nešto" a radi se o skupu karakternih osobina neke osobe čija kombinacija svaku osobu čini jedinstvenom kao što je i DNK svake osobe jedinstven.
Glasao sam za 1.
Jer je to tačno. One kitu nazivaju "to nešto", a povezana je direktno za DNK te osobe...jer ako je njegov tata imao veliku karu, imaće i on...

A onda idu pare...

Back