Pitanje za Vukovar

Gluposti takvih kao ti su mi bili inspiracija za novu temu o pomirenju! Nego, koje svake 2643 godine!? Da te podsetim: Srbi su 1918-e bili u mogućnosti da POBIJU SVE Hrvate! Kod Bleiburga smo mogli POBITI sve, a ne ih vraćati u koloni! Osim ako su kod Bleiburga bili pretežno 'hrvatski' partizani, ali se o tome u RH NE priča, pichkice licemerne! Itd.....
1918. Srbi nisu mogli ništa, Srbija uništena, vojska jedva da je postojala.

Na Bleiburgu je bilo oko 90 000 ljudi, daleko od "svi Hrvati".

1918. Srbi nisu mogli ništa, Srbija uništena, vojska jedva da je postojala.

Na Bleiburgu je bilo oko 90 000 ljudi, daleko od "svi Hrvati".
Natürlich! Sa Krfa su francuskim brodovima na Solunski front prevozili pingvine! :zcepanje:
Da je Kralj Aco imao mentalni sklop Tita, taj bi onda OČISTIO celu Hrvatsku od Hrvata... Ko me je jednom napao, taj će opet kada mu se ukaže prilika! Znači: POBIJ TO za budući mir u kući! :zcepanje:

Natürlich! Sa Krfa su francuskim brodovima na Solunski front prevozili pingvine! :zcepanje:
Da je Kralj Aco imao mentalni sklop Tita, taj bi onda OČISTIO celu Hrvatsku od Hrvata... Ko me je jednom napao, taj će opet kada mu se ukaže prilika! Znači: POBIJ TO za budući mir u kući! :zcepanje:
Aber sicher! Srba je bilo manje od francuske i engleske ekspedicije, od Grka ionako.
Sjedili bi vi do današnjeg dana na Krfu da vas drugi nisu šlepali sa sobom.

Draža je bio predstavnik mentalnog sklopa kralja Ace, znači čučanje na sigurnom i čekanje da rat završi sam od sebe.

Sam si tražio: Molim Boga da te svako jutro bude sirene Štuka u obrušavanju!

A koliko toga je korišteno u Hrvatskoj?

Genijalac! JNA je valjda trebala 10% naoružanja predati nekakvim mujkanskim separatistima koji žele oružano da sruše državu koju po Ustavu treba da brani ta JNA!? Biću pristojan i reći samo ENDE! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ne brini! Sledeći put će Hrvati proći kao Talijani, Folksdojčeri i Mađari nakon WW2! Dva puta smo probali pošteno, i shvatili kako se to radi.:bravo:
Ne zaboravite, Srbi su GENOCIDNI! :zcepanje::zcepanje:

Srpski snajperisti u RH koje ste počistili? Ili ste čistili sve Srbe koji su legalno imali neko oružje i proglašavali ih snajperistima? :zcepanje:Dalje nisam ni čitao ovu hrpu gluposti!
Nema više drugog puta..
Potrošili ste bonus

Back