Pitanje za upucene u stomatologiju

Poruka
10
Okrnjio mi se vrh (tj. dio najudaljeniji od korijena) jedinice (najisturenijeg zuba) gornje vilice, i meni se stasno svidja kako zub sada izgleda - privlaci me asimetrija. Udubljenje je na samom vrhu i ulazi do 2 milimetra u zub. Nema hrapavosti na tome "okrnjenju" tako da vise lici na "udubljenje".
Na zubu se ne vidi kvar, i mislim da ga i nema. Nemam nikakvu vrstu bolova.
Da li je operacija neophodna po zdravlje?
[pitam na forumu, iz nepovjerenja prema ljudima koji vole da zarade (zubarima kod kojih idem)]
PS. Jos jednom napominjem da se ne salim - u estetskom ("izglednom") smislu to ostecenje toga zuba mi jako prija, a bitno mi je i zdravlje organizma.

"Pitam na forumu ljude koje ne poznajem i za koje nemam pojma da li ista znaju o tome, jer nemam poverenja u profesionalce."

Pametno :)
To sto si ti naivan nije moja stvar, ali samo da ti objasnim sto znaci rijec "profesionalac": Profesionalac u prevodu znaci neko ko radi nesto za pare. Ja vise imam povjerenja u ljude koji ne rade za pare jer je to sasvim normalna predrasuda da ce mi oni reci postenije.

To sto si ti naivan nije moja stvar, ali samo da ti objasnim sto znaci rijec "profesionalac": Profesionalac u prevodu znaci neko ko radi nesto za pare. Ja vise imam povjerenja u ljude koji ne rade za pare jer je to sasvim normalna predrasuda da ce mi oni reci postenije.

Pa ne da ne rade za pare, nego ne rade uopste. Nisi ti dosao na forum koji vrvi od pro bono stomatologa, nego vrvi od ljudi koji o tome ne znaju apsolutno nista.

Back