Redmond
Elita
- Poruka
- 17.016
Koja su to isplativa i trazena zanimanja danas za nekog ko voli da crta i bavi se umetnoscu? Koliko veze ima digitalna umetnost sa talentom za crtanje i slikanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja se pitam što nema odgovora, mrtav forum valjda, a posebno ovaj pdf. Jel se taj poznanik bavi 3D umetnošću (modeliranjem) ili 2D tj. crtanjem? To što si ti opisala mi je više zazvučalo kao 3D?Imam poznanika koji se bavi dizajnom ratničke opreme u igricama i shvatam da je uspešan u tome čim ne kuka, ne traži dodatni posao, nije nesrećan sa svojim platama i sl.. Nisam najbolje upoznata, ali mi je nejasno zašto niste dobili bar neki odgovor za podsticaj i ohrabrenje da nastavite da razmišljate u tom smeru. Ima velikih šansi, mada ipak treba, verovatno, uzeti u obzir pojedine kurseve koji garantuju neku obuku i sertifikat. Kao umetnička duša biste se u tome verovatno pronašli, osećali uspešno, i od toga mogli da živite. Izgrebite malo više informacija, i imaćete ideju za start.
Definitivno je unosno, i svako ko ima dara za crtanje i slikanje bi mogao da se tu pronađe.
pa treba mi odgovor na pitanje iz teme![]()
Danas je možda jedina isplativa grana umetnosti vezana za digitalni dizajn,a svakako daKoja su to isplativa i trazena zanimanja danas za nekog ko voli da crta i bavi se umetnoscu? Koliko veze ima digitalna umetnost sa talentom za crtanje i slikanje?