Pitanje za Srbe koji i dalje veruju Vučiću-Koliko je prošlo od najavljene sednice SB o Kosovu?

nesko101

Elita
Poruka
20.732
AUTORSKA
Priošlo je punih 18 dana od kako je lažljivi predsednik Srbije rekao da će hitno sazvati SB o Kosovu a povodom Kurtijevog terora na Severu Kosova sa svojim preobučenim specijalcima a stvarnim UĆK teroristima.
Za razliku od njega šiptari rade i noćas su se sa južne strane čuji rafali iz automastskih pušaka a to govori o verovatnoj noćnm vežbama tih istih terorista.
A naš predsednik okupirane Srbije može samo da se pohvali kako je žedne Srbe preko izvora preveo.

AUTORSKA
Priošlo je punih 18 dana od kako je lažljivi predsednik Srbije rekao da će hitno sazvati SB o Kosovu a povodom Kurtijevog terora na Severu Kosova sa svojim preobučenim specijalcima a stvarnim UĆK teroristima.
Za razliku od njega šiptari rade i noćas su se sa južne strane čuji rafali iz automastskih pušaka a to govori o verovatnoj noćnm vežbama tih istih terorista.
A naš predsednik okupirane Srbije može samo da se pohvali kako je žedne Srbe preko izvora preveo.

U sred HAARP oluje kojom je NATO iz Severne Italije gadjao Beograd i Novi Sad, a kolateralno na toj putanji s.j.ebao Milano, Zagreb i Ljubljanu...

Dakle u sred tog NATO napada na Srbiju.... MI6 piun AVucic se sastao sa gazdom mu NATO Sekretarom Stoltenbergom...

Posle tog sastanka vise nije pominjao hitnu sednicu SB...

Dakle NATO gazde ga drze na lancu...

...

IMG_20230726_023815.png

AUTORSKA

Срба који верују у икога и ишта неима

Има само Срба који раде за себе радежи за некога или са неким .

AUTORSKA
na pogresnom mestu postavljas pitanje. ovde na forumu osim par botova neces naci mnog onih koji mu veruju...
sto ne pitas tvoje Kosovare? njih 95% mu veruje! :rtfm:

di si druze lud covek ako mislis da bi i jedan siptar uopste uzeo u razmatranje ovakvo resenje.
zasto bi oni Srbima vratili skoro celo Kosov i dali pola albanske obele, kad vec sad imaju kontrolu nad celim Kosovom a Albanija je naravno suverena drzava niko ne dovodi uopste u pitanje njen suverenitet?
ovo su samo vlazni snovi, poput Karlovac-Karlobag-Virovitica... pretpostavljam da cesto otvoris ovu mapu pa na nju d*kaš .I. :mrgreen:
A što ti tako u životu nakrivo nasađen lepo ne uđeš u neku tuđu zemlju i ratuješ za neke tamo teroriste tj.albance koji žele da otimaju teritoriju te države pa onda da nam pričaš o tome?

Žao mi je sto cu ovo da kažem, ali čemu se vi nadate?! Dovoljno je samo baciti pogled na Ohridski sporazim i iole razumnom čoveku je sve kristalno jasno. A to je samo rezultat svega onoga što je radjeno prethodnih godina. Neki Albanac je pisao da se Kfor obavezao da kroz nekoliko godina sve svoje nadležnosti prebaci na kosovsku vojsku, i da je u tom cilju obučavaju i naoružavaju. Ne znam koliko je to istina, ali ništa nije nemoguće kad iza tebe stoji najveća sila sveta.

A što ti tako u životu nakrivo nasađen lepo ne uđeš u neku tuđu zemlju i ratuješ za neke tamo teroriste tj.albance koji žele da otimaju teritoriju te države pa onda da nam pričaš o tome?
sto bi ja ratovao?! ja ne bi ratovao ni da izbije rat tu gde mi je kuca, a kamoli za tudje teritorije. nisam lud da ginem u tudjoj partiji risiko-a! cak je i glupavi Bora Djordjevic to svojevremeno ukapirao pa je u pesmi rekao "za ideale ginu budale"!
da se zarati, spakovao bi porodicu i bezao momentalno odatle...

Back