Sta ce se desiti ako kojim slucajem Abhazija i Juzna Osetija postanu nezavisne drzave?Da li ce i dalje Rusija podrzavati Srbiju u borbi za Kosovo,odnosno da li ce imati moralno pravo to da radi?Da li neko medju vama stvarno veruje da je Rusima vaznije Kosovo od Abhazije i Osetije?Ako ima takvih neka odmah sebi rezervisu mesto u Lazi Lazarevicu.
Znam da ce neki opet naci opravdanje i reci "ako, tako nam i treba,kada smo mi izdali Ruse mogu i oni nas".Niti smo mi njih izdali niti oni nas,vec je svako brani svoje interese,nema tu ljubavi i mrznje,cista logika.Ali patrijote to nikako da shvate.Ova kriza i rat u Gruziji,ne da nisu pomogli Srbiji sto se tice Kosova vec su , naprotiv ,dosta odmogli, a u to cete se uskoro i sami uveriti.
I za kraj, dokaz koliko smo mi kao narod totalno otisli u aut,govori i cinjenica da na temi o ratu u gruziji ima preko 5000 postova.Pa toliko postova nije bilo ni kada je Kosovo proglasilo nezavisnost.To je jos jedan dokaz da mi samo gledamo u tudje dvoriste i da komsiji crkne krava.Nama Srbima nema pomoci,osim mozda par nuklearnih bombi,bez obzira sa koje strane dosle, koje ce nas zbrisati sa lica zemlje jer drugo nismo ni zasluzili.