Реци ми где то мораш да трпиш дувански дим? Нигде осим у кафани.
ПУШЕЊЕ ЈЕ ЗАБРАЊЕНО У СВИМ ЈАВНИМ УСТАНОВАМА.
Треба ли још крупније?
Treba još krupnije jer se pušači prave da ne vide i puše svuda bez razlike. Na zabranu se osvrću koliko i baba na lanjski sneg.
Uostalom evo pogledaj:
ako neko krši tu zabranu tebi niko ne brani da budeš drukara.
Znači poštovanje zakona je za pušače nešto nenormalno pa ko traži da se zakon poštuje postaje „drukara“!
Treba li krupnije?
То је друга ствар, ја још нисам уочила такав пример.
Pogledaj malo bolje oko sebe.
Hm, moje pitanje je bilo vrlo precizno: Je l neko ovde stvarno veruje da bi vazduh bio značajno generalno čistiji da sad svi u srbiji prestanu da puše?
Koliko se sećam i moj je odgovor vrlo precizan!
Ko da živiš u nekom fantastičnom svetu u kome si ti protiv urote zlih pušača koji trčkaraju za tobom i duvaju ti dim jadnom u lice i "misle da mogu da puše uvek i svuda" i "nemoguće je ne podnositi duvanski dim"
Ovaj opis i nije daleko od istine. Jedino što ne trčkaraju za mnom nego ih ima toliko da ih je nemoguće izbeći!
PS od reči "protivprirodno" mi se posebno kenjucka.
Da li ovom izjavom dokazuješ da je dim u plućima nešto prirodno? Nešto ti je tanak dokaz.
Čisto da razjasnimo da miris nije ništa..... materijalno.
Ne mogu da vidim šta je tamo jer mi je internet spor.
U svakom slučaju duvanski dim je itekako materijalan pa se na njega ne mogu primenjivati nematerijalne zakonitosti.
protivprirodno :facepalm:
elem, nije zamena teza,
Recimo da zaista nije zamena teza. Da li je tvoje pisanje odgovor na pitanje:
Da li odatle proizilazi vaše pravo da kada vi radite nešto protivprirodno, prinudite i sve oko sebe da rade tu istu protivprirodnu radnju? Da duvanskim dimom silujete sve oko sebe?
Istina o pušenju i pušačima,pitam se čija istina?
Koliko vidim ništa od napisanog u tekstu nije pobijeno nekim razumnim dokazima.
Uostalom, napiši ovde svoju istinu ako misliš da je ova netačna pa neka je svako oceni kao što ocenjuje moju.
Ви стварно нисте приметили колику је мржњу изазвала хајка на пушаче?
Nešto ne vidim mržnju ako neko pokušava da se odbrani.
Ako ćemo tako i automobil im ne koristi jer (u većini slučajeva) da su prepešačili do posla umesto što su seli za volan duže bi živeli.
Pokušaj da zamisliš kako bi izgledala tvoja pijaca ili tvoja samousluga kada bi se ukinuo automobilski prevoz. Očigledno je da duvanski dim ne podstiče dublje razmišljanje.
koja korist od sexa sem u slučaju produženja vrste?
Koliko znam seks je prirodna stvar i upražnjavaju ga skoro sva živa bića, bez obzira gde i kako žive.
Koliko znam nijedna živa vrsta ne udiše namerno ni duvanski ni bilo koji drugi dim, naprotiv beže od njega kao od kuge.
Teško bi bilo zamisliti bilo kog sisara u svom prirodnom okruženju, kitove, delfine, kolibrije ili majmune u džungli sa cigaretama ili cigarama.