Pitanje za protivnike teorije zavere

I voda je isto hemijsko jedinjenje, to si zaboravio.

A kontrejlsi mogu da se formiraju na svakom mestu gde postoji jak vazdušni vrtlog, što mogu da budu i ivice, šiljate površine, završetak krila, itd. Ne mora da bude samo motor.

Ne znam što sam uopšte odgovorio al' ajde.
Ajde objasni sledeci snimak kako se to stvara kondenzacijski trag na krajevima krila a iza motora nema nikakvih tragova:

Poslednja izmena od moderatora:
Ima ovde sve objašnjeno, ali ti u četiri života ne možeš razumeti šta ovde piše.

https://en.wikipedia.org/wiki/Wingtip_vortices

Bolje nahrani neke piliće ili pokosi travu u dvorištu.
znaci nema objasnjenja. Pa jeste ne moze da se izmisli nista pametno da pokrije ovo ocigledno zaprasivanje hemikalijama. Na tom linku je objasnjena aerodinamicna kondenzacija ali ona je duzine par metara a ovde imas trag koji ostaje pedesetak kilometara. A i lepo se vidi kondenzacijski trag nestaje iza krila par metara a na ovom mom snimku lepo se vidu da mlaz izlazi odma iza krila prskanjem iz mlaznice i ostaje kilometrima iza avione i ne nestaje vec se siri

Poslednja izmena:
Nema većih budale nego onih koji se pozivaju n Wikepediju :fdlan:
Wikepediju uredjuju zemlje kako njima odgovara i ko kako želi
Ja sad mogu da ispišem novu istoriju sveta i nauke na Wikepediji
Problem je što ne možeš na Vikipediji da napišeš šta ti hoćeš - vać samo ono što se uklapa u zvaničnu globalnu agendu.
Sve ostalo će biti obrisano.

Ne ispuštaju svi avioni kemtrejlse.
Postoji program (aplikacija) koja se instalira u telefon i omogućava dobijanje svih podataka o nekom avionu.
Lični sam svedok da, kada se telefon uperi u avion koji leti - dobiješ sve podatke o tom letu.
A kada smo uperili telefon u avion koji je ispuštao kemtrejlse, piše "unknown".
Izgleda da njih ispuštaju avioni na posebnim letovima.

Back