Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Da li vam supruge zvocaju i da li je to u domenu podnošljivog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti odgovori su iskustveni i svakako važeJel važe odgovori bivše oženjenih?

Od njih pogotovu...ovi trenutno oženjeni sigurno ne smeju da pisnu,a ne da bi pisnuli,nego bi urlikaliJel važe odgovori bivše oženjenih?

IjaoooooTi odgovori su iskustveni i svakako važe![]()

U mom slučaju, nadilazilo je domen podnošljivogDa li vam supruge zvocaju i da li je to u domenu podnošljivog
Једна звоца, а остале не...Da li vam supruge zvocaju i da li je to u domenu podnošljivog

da odnesu carape u korpuA šta je za vas muškarce zvocanje ..šta vas u tome nervira ili kako rece Edmund postaje nepodnošljivo

Ја однесем чарапе, а она звоца: ”Целе недеље носиш једне исте чарапе!”da odnesu carape u korpu![]()
Ne zvoca. Lepo je vaspitanaDa li vam supruge zvocaju i da li je to u domenu podnošljivog

Видиш је кад погледаш у огледало?Ja dobro znam jednu ženu koja je izgubila svog muškarca jer je bila previše tolerantna, popustljiva ...
Ma zene "gube" muskarca ako su tolerantne ako nisu tolerantne, ako su lepe ako nisu lepe, ako su mlade i ako nisu mlade, ako rade i ako ne rade puno, one sa decom i one bez dece...a onda dodje vreme kada te "gubljenje" ne interesuje i jedino sto te zanima je da uzivas u onome sto imas dok imas...Ja dobro znam jednu ženu koja je izgubila svog muškarca jer je bila previše tolerantna, popustljiva ...

veruj mi da ne shvataju.Meni to nije zvocanje..ako ne shvataju da treba svoje prljave carape da odnesu u korpu vec ih ostavljaju svuda po stanu
..treba im to reci da ubuduce to ne rade tj da umesto po coškovima prljavim čarapama je mesto u korpi
Pre mislim da je način na koji ce im se to reči u pitanju
Mislim i da ću da počnem i da vičem uskoro.

O Boze,ja sam mislila da je on Largetin muzMa zene "gube" muskarca ako su tolerantne ako nisu tolerantne, ako su lepe ako nisu lepe, ako su mlade i ako nisu mlade, ako rade i ako ne rade puno, one sa decom i one bez dece...a onda dodje vreme kada te "gubljenje" ne interesuje i jedino sto te zanima je da uzivas u onome sto imas dok imas...
Elem...ne zvocam...lepo rece moj muz![]()
Sve što može da se reši razgovorom verujem da shvataju ..to isto važi i za ženeveruj mi da ne shvataju.
ne znam bas,ja sve vise mislim da su oni jednostavno netolerantni (za osecaj prema zeni,prostoru,stvarima)Sve što može da se reši razgovorom verujem da shvataju ..to isto važi i za žene
Razgovor i dogovor preduslov za uspeh