Pitanje za muske

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Sta bi uradili kad bi provalili da odlicno jebbete, da li bi se nesto u vama promenilo? Da li bi postali bahati prema zenama i trazili od njih da vam svasta kupuju, ili ne bi nista materijalno trazili nego ih zajebavali do iznemoglosti ili tako nesto, ili ne bi nista?

Karakter je karakter, ostao bih isti jer nije karakter biggus dickus...
A i onako vidim da zenama to vise nije bitno jer danas kresu samo sponzori, popularni, sportisti sa nekom dozom slave, politicari, panduri, manngupi lopovi i mafijasi, i ljudi ako su to ljudi koji znaju dobro da lazu i nemaju frku oko toga...

Karakter je karakter, ostao bih isti jer nije karakter biggus dickus...
A i onako vidim da zenama to vise nije bitno jer danas kresu samo sponzori, popularni, sportisti sa nekom dozom slave, politicari, panduri, manngupi lopovi i mafijasi, i ljudi ako su to ljudi koji znaju dobro da lazu i nemaju frku oko toga...

Samo kresu lovatori? Ma daj, molim te!

Pridji zeni koja ti se svidja, stavi joj na lep nacin do znanja da je pozeljna, budi ljubazan i kulturan, ne izbegavaj kontakt ocima, veruj mi da danas u moru idiota je dovoljno malo ljudske pristojnosti i zena ce da te zapazi - i put do njenog medjunozja je posle samo gravitacija.

A gitara je dobra, ali ume da odvede u introvertnost, pa verovatno otuda i takvi zakljucci.

Sta bi uradili kad bi provalili da odlicno jebbete, da li bi se nesto u vama promenilo? Da li bi postali bahati prema zenama i trazili od njih da vam svasta kupuju, ili ne bi nista materijalno trazili nego ih zajebavali do iznemoglosti ili tako nesto, ili ne bi nista?

Prijatelju, evo da ti kažem onako iskreno, svakoj koja bila sa mnom bilo joj dovoljno samo jednom.
Vidim ja njih posle sa tamo najobičnijim, i vuku se mesecima, čeka da bude kvalitetno.

Ја сам то провалио одавно, али ништа се од тог тренутка у мом животу није променило..

Samo kresu lovatori? Ma daj, molim te!

Pridji zeni koja ti se svidja, stavi joj na lep nacin do znanja da je pozeljna, budi ljubazan i kulturan, ne izbegavaj kontakt ocima, veruj mi da danas u moru idiota je dovoljno malo ljudske pristojnosti i zena ce da te zapazi - i put do njenog medjunozja je posle samo gravitacija.

A gitara je dobra, ali ume da odvede u introvertnost, pa verovatno otuda i takvi zakljucci.

Ma ok znam ja sve to, nemam ja taj problem, problem je zato sto to sto ja hocu nema ili mi je nedostupno zauzeto ili pa jednostavno nisam njen tip...Zelim cvrstu vezu i nesto sto ja hocu, neku koju sam ja odabrao a ne one mene...

I da mozes da izgledas lepo i slicno to ne igra danas nista, popularnost i lova, finansijska sigurnost...
Dok nisam radio sve veze su mi bile kratkog veka god 6 meseci, zasto zato sto nisam imao prebijen dinar i izlazio sa 200 dinara u dzepu, jedva sam imao za dva tocena piva, nesto sam zaradjivao sitno koliko da imam za neke izlete i kampovanje i to je to...Na to sam dobio od 3 bivse isti komentar, zasto ne mogu da nadjem poso, kao da ne zna u koju zemlju zivimo, zasto uvek druga cimas da.nas vozi sramota me, zasto ako nemozes trenutno da nadjes poso tvoji ne daju mesecno neku sumu, tvoji prijatelji pocinju da rade a ti nemozes da nadjes neku vezu , nije li glupo da ti pustaju pice pored mene, nemas fakultet...

A kad sam poceo da radim imao sam haoticnu vezu da ne spominjem detalje i trebalo jegodinu ipo 2 da izadjem iz nje, tu takve komentare nisam imao i slicno ali je ta bivsa imala neke psihicke suicidne probleme koje se ne vide na prvi pogled sve dok ne zagazis duboko u vezu... Posle toga da li zbog prica i sto nisam bio drustven kad sam bio s njom kao da se sve promenilo i kao da sam sleteo na drugu planetu 2,5godine vrtim se u krug, sve nesto zamalo i slicno jer uvek naletim na one koje studiraju i nisu uvek tu pa zato ne zele da se upustaju samnom dok tamo gde borave na faxu imaju vezive od god pa promene.jer im se vidi da im je cilj da hoce da ostanu tamo i pobegnu iz ovog malog grada...

Nedavn o me startovala neka 3 god starija ali nisam zainteresovan jer je niska i blago popunjena, necu da gubim vreme jer ovog puta hocu nesto po mojoj meri, da ja odaberem nesto sto vredi bar priblizno a jos jedan razlog je zato sto volim redovan sex u kontinuitetu a ne nesto na par dana i posle nista dug period do sledece, kao kad malo gricnes semenke pa si nervozan za jos samo se zalazes...Moze valjda da se nadje neka da se napravi balans odgovarajuci nivo psihicke i fizicke povezanosti...

Poslednja izmena:

:think:

Ako me zena prevari znao bih da nije to razlog vec nesto daleko bitnije :lol:

Ša je bilo? Otkrio si Viagru? Pa si provalio da odlično ******. :hahaha:

ja to ni ne mogu da zamislim, to da dobro jebbem, al eto kad se napregnem da zamislim nebi im ništa tražio materijalno

Back